Home Kultura Tjedni komentar… Čestitke Lani Pudar i njenom ocu ( treneru) na postignutom...

Tjedni komentar… Čestitke Lani Pudar i njenom ocu ( treneru) na postignutom uspjehu a ishitrene izjave prema Predsjedniku Vlade HNŽ-a  smatram učinkom Izborne godine i “podvala” SDP-a  i  mostarske raje,  koja je iskoristila ovaj događaj u kampanji Prve mostarske stranke. 

431
0
Nisam odvjetnik Predsjednika Vlade dr Nevenka Hercega, ali  zasigurno vodi vrlo korektnu državničku politiku na dobrobit naše Županije, a iskrene čestitke Lani Pudar su bile upućene iz srca i u najboljoj namjeri. Razumijem i gospodina Pudara, jer u Izbornoj godini  često  osjetimo (opravdano ili ne) kako se svaki događaj drugačije tumači i osjeća. Zato ovom poduzetnom i požrtvovanom ocu ništa ne zamjeram, mnogo je teško bilo i  vjerujem kako je kao jedina čvrsta potpora svojoj kćeri bio u teškim situacijama.
U svakom slučaju ovaj konflikt je nepotreban i treba ga što prije zaliječiti.
Gospodinu Hercegu priznanje za rad Županije u ovim teškim vremenima, a gospodinu Pudaru i Prvakinji Lani  čestitke na postignutim rezultatima, bez potrebnih uvjeta  za ovaj sport.
Rekao bih kako su slavni mostarski trio Bajević, Marić i Vladić (BMV) bili najbolji a također nisu imali uvjete za trening kao drugi u tom vremenu.
Autor objave Mladen Ljubić Vajta
Autor objave Mladen Ljubić Vajta
Previous articleIz Kuta Naše Kraljice” Jelena (Lela) DM”,,,..Ja bih opet ljeto”…Od kada mi tebe nije…
Next articleVelibor Milojević “LANA LANA LANA ŠAMPION”