Home Kultura Tjedni komentar… Čestitke Lani Pudar i njenom ocu ( treneru) na postignutom...

Tjedni komentar… Čestitke Lani Pudar i njenom ocu ( treneru) na postignutom uspjehu a ishitrene izjave prema Predsjedniku Vlade HNŽ-a  smatram učinkom Izborne godine i “podvala” SDP-a  i  mostarske raje,  koja je iskoristila ovaj događaj u kampanji Prve mostarske stranke. 

222
0
SHARE
Nisam odvjetnik Predsjednika Vlade dr Nevenka Hercega, ali  zasigurno vodi vrlo korektnu državničku politiku na dobrobit naše Županije, a iskrene čestitke Lani Pudar su bile upućene iz srca i u najboljoj namjeri. Razumijem i gospodina Pudara, jer u Izbornoj godini  često  osjetimo (opravdano ili ne) kako se svaki događaj drugačije tumači i osjeća. Zato ovom poduzetnom i požrtvovanom ocu ništa ne zamjeram, mnogo je teško bilo i  vjerujem kako je kao jedina čvrsta potpora svojoj kćeri bio u teškim situacijama.
U svakom slučaju ovaj konflikt je nepotreban i treba ga što prije zaliječiti.
Gospodinu Hercegu priznanje za rad Županije u ovim teškim vremenima, a gospodinu Pudaru i Prvakinji Lani  čestitke na postignutim rezultatima, bez potrebnih uvjeta  za ovaj sport.
Rekao bih kako su slavni mostarski trio Bajević, Marić i Vladić (BMV) bili najbolji a također nisu imali uvjete za trening kao drugi u tom vremenu.
Autor objave Mladen Ljubić Vajta
Autor objave Mladen Ljubić Vajta