Home BIH Tjedni komentar…Modna kreatorica i stilistkinja  Rada Krivokapić Radonjić ” Nisi ti za...

Tjedni komentar…Modna kreatorica i stilistkinja  Rada Krivokapić Radonjić ” Nisi ti za male stvari”

24341
0
Modna kreatorica i stilistkinja  Rada Krivokapić Radonjić  je po prirodi i talentima izvrsna žena, majka, organizatorica i najjača radnica. Božji dar genetike i slobodne volje. Takve osobe su posebnog izgleda a i posebnog mirisa, jednostavno posebne su.  Talente i vještine imaju mnogi ali u jednoj osobi toliko talenta, vještine, ljepote, upornosti, ljubavi i žrtve prema zadanom cilju, to je iznimna rijetkost.  Upravo takva izuzetnost je dovela do svjetske modne scene, pobjede, svjetska dizajnerica i kraljica modnih detalja.
Osobno koristim životno iskustvo u svom pristupu komentarima, pa se dogodi i koji  izazov na napisano, prihvaćam i idem dalje.  Moram osjetiti  odgovornost prema privatnosti,  a posebno kad si svjetska modna ikona  moguće su i razne pretpostavke.  Uglavnom smo svi junaci nakon bitke. A naša kraljica je odgovorna za sve, bilo da je uspjeh ili neuspjeh. Malo tko spominje koji trud i muka su potrebni da bi došli do nominacije, a  koliko za ostvarenje pobjede. Također organiziranju modne revije da ne govorimo, svaka revija je kao jedan film – uvijek drugačiji. Uglavnom Rada je u svakom segmentu posla uključena, od prostora, ambijenta, serijal modnih detalja, odjeće, odabir voditelja, manekena, glazbe, osiguranja te pozivnica, protokola, gostiju, sponzora, snimatelja, fotografa. reklame, smještaj i ishrana cjelokupnog tima zatim odnosi s medijima, priprema izjave za TV, tiskovna i slično.
Ovo je samo kratki slijed aktivnosti za jednu modnu reviju, a koliko ih se dogodilo do svjetskog modnog uspjeha.Moda – Rada Krivokapić Radonjić – Montenegrina.net | Kultura, umjetnost i nasljeđe Crne Gore. Culture, Arts & Heritage of Montenegro.
Ne zaboravimo, Rada je majka četvero djece što je izdvaja iznad prosjeka i običaja modnih trendova. Sve uspijeva, zaista je svjetska i jedinstvena kraljica modna kreatorica i stilistkinja. Zaslužila je priznanje i u ovom obiteljskom dijelu života, opet je spojila nespojivo. Čestitke. Javnost nikad nije vidjela umor, temperaturu, zabrinutost. A zasigurno je bilo svega.  Ponosna Crnogorska vila s osmijehom je kročila hrabro naprijed uz podršku svoje obitelji i suradnika.
Vjerovatno sada u svom Kotoru, pogled joj ide ka moru  jer je 1. maj – simbol rada , a njeno ime je Rada, uvijek radi. Vjerujem da ideje za nove brendirane modele  naviru stalno. Možda će nas  uskoro mostarski crnogorac koji živi u Beogradu Željko Samardžić  svojom pjesmom pogoditi u srce.  Bez mode i pjesme bi bilo suhoparno, kao što uz prirodnu ljepotu djevojke i momka ide i prirodni parfem. Hercegovina je zemlja ljekovitog i mirisnog bilja i tu treba tražiti  temelj mirisa za  lijepe djevojke koje će nositi modne brendove Rade Krivokapić Radonjić. Vidim slijed događaja….Gasi se svjetlo, pali se kamera….počinje snimanje filma… prvi kadar “uručivanje priznanja za životno djelo Rada Krivokapić Radonjić”
Autor Mladen Ljubić Vajta
Rada Krivokapic Radonjic, Top Fashion Designers in Montenegro, top 10 of Fashion Designers of Kotor
Previous articleU Zagrebu osnovan Klub Mostaraca
Next articleZovu me Sjećanja (Dva Predsjednika( Mr.Mate Boban i Alija Izetbegović) dali Suglasnost””Mostar 29.04.1992 “Na ovaj Dan prije 32 god-ispisana je Povjest HVO-a….”