Home BIH Tjedni komentar… pisati scenarij o nečijem životu danas je mnogo jednostavnije zbog...

Tjedni komentar… pisati scenarij o nečijem životu danas je mnogo jednostavnije zbog suvremenih tehnologija u javnom prostoru.

41383
0
Ali ja najviše čitam svoje tekstove, intervjue i objave u javnom prostoru. Pripadam generaciji koja je sve željela naučiti, a i dobre smo nastavnike imali. Odgovornost za svaku napisanu riječ su nam utkali još tada.
Dramska sekcija me mnogo zanimala i naučila. Šansa biti netko drugi i biti na njegovom mjestu. .. kako koristiti sve informacije i podatke, kako sačuvati i sebe i osobu koju glumiš itd.. Izbor glumaca i sličnosti izgleda i karaktera, sve se gledalo i analiziralo. Tad sam prvi put čuo za “periku” i bojanje kose…. Lijepe su to uspomene koje me sad zaokupiše kad pripremamo  knjigu o Radi Krivokapić  Radonjić.
Zanimljiv je njen put od Kotora preko Beograda do Milana. I na koncu povratak u najmiliji Kotor.
Upravo ta dionica života je izvrstan scenarij za knjigu.
Studenski život svjetske kraljice modnih detalja je bio blizak likovnoj akademiji i privlačnost umjetnosti se iskazala Radi. Odlazak u Italiju i upoznavanje svjetskih dizajnera je bio Božji dar i zanimljiva činjenica je da je Rada zapazila i prednosti  i nedostatke u svijetu mode i modne industrije.
Njen povratak u Kotor je bio pun pogodak, ne samo za Radu već i za društvo u kojem živimo.
Rad u javnim institucijama, TV kućama je omogućio Radi da prenosi svoje znanje na suradnike, a  dobija sigurnost u poslu pa i na modnoj sceni. Svijet bez sukoba” modne kreatorke Rade Krivokapić Radonjić | Boka News
Uspjeva se nametnuti ali i usavršavati svoj talenat. Uz podršku Njemačke Vlade završava u Beogradu, majstorsko usavršavanje…. Jasno, osnivanjem svojih brendova Rada Radonjić i Rada Krivokapić Radonjić u pripremi i posljednji. Sve to mukotrpno uz ogroman trud dovodi do svjetskog priznanja KOVILM modnog detalja kao šlag na tortu. Zanimljivost je kako je modna dozajnerica i stilistkina Rada Krivokapić Radonjić poštivala tradociju i običaje, te zbog smrti svoje majke nije nazočila ceremoniji prijema nagrade i priznanja.
Tim činom je privukla pozornost mnogih, došla je do izražaja sa  svojim stavom i dobila poštivanje mnogih koji je ne poznaju.
Pišu komentare i odobravaju takav postupak. Na različite načine daju podršku, pišu prozu i poeziju.
Nedavno se javila grupa koja je inicirala poziv za dolazak u Hercegovinu i Mostar.
KOVILM je nastao spajanjem kravate i leptir mašne, te spojila nespojivo.
Tjedni Komentar: Na Zahtjev čitatelja”RADA KRIVOKAPIĆ RADONJIĆ SAVJETUJE: Trudite se razumjeti povod, a ne sadržaj trenda! – tropolje.info
ZanImljiva je Rada Krivokapić Radonjić i dobrodošla u Mostar, a tim stručnih osoba piše knjigu o ovoj zanimljivoj ženi, svjetskoj pobjednici u modnim detaljima. Nada sve uporna i hrabra žena.
Livre Odijevanje par Rada Krivokapic Radonjic Fashion Designer et styliste Photo Stock - Alamy
Autor objave i
Urednik MM portala:
Mladen Ljubić Vajta
Razglednice sa citatima Rade Krivokapic Radonjic by Rada Krivokapić-Radonjić - Issuu
Previous articleO rastu nakon traume: Otvorena 20. psihijatrijska subota u Mostaru
Next articleZOVKO U MOSTARU: Ključ rješenja “belgijska BiH”