Home Ekonomija Tjedni Komentar “Štit zajedništva je narodni  Prvak” i Sinovi Pobjede”

Tjedni Komentar “Štit zajedništva je narodni  Prvak” i Sinovi Pobjede”

805
0
SHARE

“Moje Opće, a ne Subjektivno Razmišljanje”                                                                                                                                                                                                   Nemojte od mene očekivat da raspravljam sam sa sobom. i da postavljam pitanja da vi koji čitate da Vam ponudim “Odgovor” ma sve ja to Znam i sto se samnom slažete a što ne. Ima nešto što ja smijem reći a Vi ne “Svi Predsjednika lažu , a od “Predsjednika” se traži istina.”Na kraju mog teksta stoji “ODGOVOR” na Vaš upit o Rezultatu Istine!   

Štit hrvatskog naroda je zajedništvo, koje je napadnuto sa svih strana i iz svih medijskih oružja. Upravo takvi napadi su potvrda ispravnog  puta. Prvak hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini je prepoznao sve silnice i snagu “investitora” koji zadaju “rokove” i “propise”.  Vrlo teško i “zamazano” vrijeme u kojem najslabiji, ako nije mudar može biti “uklonjen”. Zato narode, pamet u glavu, analizirajte, čitajte, a rasprave i “okršaje” obavite unutar “štita”, u kući koja se zove HRVATSKI NARODNI SABOR. Ne dozvoli bilo kome da u tvoje ime razara “ŠTIT” i našeg Prvaka. U kući iskaži i prokaži sve “bisere” i “sramote”. U kući se “peri” da čist iziđeš vani. Laž i zlo kazni. Nikad ne dozvoli da te zloupotrebljava  “investitor” kojem si samo “prijelazno rješenje” do cilja. Za  “investitore” demokratski izbori su NATJEČAJ,
A svaki natječaj ima svoje uvjete, pa ako se uvjeti ne ostvare, moguća je i ucjena  nekakvim imaginarnim “uvjetima”, izmišljati razloge da ne formiraš vlast i biti ispravan. Moguće je jer kriv je uvijek onaj najmanji, kriv je i ako hoće i ako neće formirati vlast, kriv je što je živ, kriv je što želi konzumirati svoja politička prava. Narode moj, ti si stariji od svih granica i država, od svih ratova i nepravdi, od svih zločina i krivih presuda. Narode moj, ti si uvijek znao tko je “put istina i život” i nikada nisi strahovao za život, jer znaš da “živiš kad umreš”. Sjeme naše je duboko u korijenima naših pradidova, časnih i plemenitih, koji su nam dali i korijen i krila, pa trebamo časno letjeti, časno živjeti i časno umrijeti. Dužnost nam je zasijati isto sjeme našim naraštajima, dati im korijen i krila, kroz naša djela. Narode moj, ne nasjedaj na častohleplje, na sebeljublje, na oholost, na taštinu, sve su to neprijatelji našeg “puta” iako su zavodljivi i ugodni, kratkog su trajanja i vode u PROPAST.
Najveća “mišolovka” na koju su mnogi pali je definicija “HDZ vlada 28 godina”.  Odličan recept da nas sve “uzme zlo” toliko da smo spremni odreći se sebe pa reći  “svi su isti”. A to nije istina, ni u jednom narodu svi nisu isti. Sve ovozemaljsko možemo podijeliti samo na dobro i zlo. Da, istina je kako HDZ sudjeluje u vječitom “igranju” vlasti, jer je “investitor” Mirovni sporazum stavio van snage i nametnuo  silom “haos” koji će trajati do njihove volje ili do ostvarenja cilja. Narode moj, dobro razmislite, ne psujte, ne proklinjite i ne nasjedajte na “zamke” koje vode u PROPAST. Analizirajte sve godine od potpisivanja Mirovnog sporazuma pa ćete prepoznati “kud ide ovaj brod” Ako budemo “mudri” možemo uz Božiju pomoć spriječiti zlo a ako budemo “ludi” ostvarit će cilj “investitori”. Sve vrijednote koje se baštine od pamtivjeka, kroz sve vjere i narode, danas su pogažene i osuđene. “Investitoru” odgovara haos i potiče ga (ne)djelima na prostoru  zapadnog Balkana. Potvrda ovome je i Konvencija SDA iz koje možemo prepoznati toliko osnaženje unitarizma da se više i ne krije, sve što smo slutili sada je javno obznanjeno i “legitimno” kao da je Bosna i Hercegovina zemlja jednog naroda. Iako svjesni da je to put u pakao, osjećaju potporu i snagu “investitora”.
Pa narode moj, svi uđimo u “štit” čuvajmo Prvaka, izborimo se za najbolje “bisere”, legitimne “topove”, “lovce” i  ČASNO I MUDRO NAPRIJED za obitelj i dom.
Ne zaboravi, povijest se ponavlja onima koji iz nje ne nauče ništa.
Nikad više ne dozvolimo da se ponovi sudbina Zrinskih i Frankopana
Mladen Ljubić-Vajta Predsjedniče (samo Tim treba “PROMJENIT”  umjesto “POSLUŠNIH” bekova,Vratit “Sinove Pobjede”