Home Kultura Tuzla- “BRANITELJSKE UDRUGE HVO ISKAZALI POTPORU KANDIDATIMA STRANAKA OKUPLJENIH KROZ HNS BiH

Tuzla- “BRANITELJSKE UDRUGE HVO ISKAZALI POTPORU KANDIDATIMA STRANAKA OKUPLJENIH KROZ HNS BiH

319
0
Nositelji listi na predstojećim općim izborima stranaka okupljenih u Hrvatski narodni sabor BiH, Božo Antunović, Mijo Krešić i Danijel Nikolić susreli su se s predstavnicima braniteljskih udruga HVO koji su bili pripadnici 115. brigade Zrinski kao i drugih postrojbi HVO.
Predstavnici braniteljskih udruga HVO iskazali su potporu kandidatima stranaka koje su kroz zajedništvo okupljene u HNS BiH uz uvjerenje da će u Skupštini Tuzlanske županije/kantona biti izabrani zastupnici i predstavnici sa zajedničke liste koju predvodi Božo Antunović.
Iz braniteljskih udruga pozvali su na zagovaranje politika koje će biti usmjerene na stvaranje sigurnog ambijenta bez nepotrebnih podizanja tenzija koje nikome ne odgovaraju jer BiH treba napredak u svim segmentima. Ustavna jednakopravnost svih naroda i građana koji su stvorili današnju BiH, siguran ambijent i jako  gospodarstvo je ono što treba biti u fokusu.
Tijekom susreta nositelj liste za Skupštinu Tuzlanskog kantona/županije Božo Antunović upoznao je nazočne o ključnim temama za koje će se HDZ BiH i stranke okupljene u HNS BiH zalagati te istakao važnost zajedništva u predstojećem vremenu kako bi bila ostvarena parlamentarnost.
Previous articleBošnjačke stranke žele ući u Klub Hrvata i kroz ZDŽ
Next articleTjedni komentar….. Izbor Borjane Krišto za Člana Predsjedništva BiH ovisi o ozbiljnosti kampanje njenog tima,