Home Ekonomija U Domu HDZ-a BiH u Mostaru organizirano dobrovoljno darivanje krvi

U Domu HDZ-a BiH u Mostaru organizirano dobrovoljno darivanje krvi

344
0

Danas je u Domu HDZ-a BiH u Mostaru organizirano dobrovoljno darivanje krvi, u suradnji s Odjelom za transfuziologiju Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Akciji darivanja odazvali su se članovi Mladeži, Zajednice žena, ali i dužnosnici izvršne i zakonodavne vlasti svih razina u BiH. Akciji se također odazvao i predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragan Čović, koji je kao i uvijek akciju ocijenio hvale vrijednom, i pozvao sve koji se osjećaju zdravima da daruju krv i na taj način doprinesu zdravlju i ljudima u potrebi.

 

Nastavljajući tradiciju redovnog sudjelovanja u ovakvim akcijama, i danas se značajan broj odazvao pozivu Odjela za transfuziologiju Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, te se ovoj akciji odazvalo 34 osobe, a prikupljeno je 28 doza krvi.

Iz Odjela za transfuziologiju Sveučilišne kliničke bolnice Mostar također su uputili poziv svima posebno zdravim punoljetnim osobama da darivanjem krvi pokažu svoju plemenitu i humanu stranu, kako bi pomogli bolesnima, ozlijeđenima, zapravo svima onima kojima je krv nezamjenjivi lijek, kojega daruje čovjek.

U Domu HDZ-a BiH u Mostaru organizirano dobrovoljno darivanje krvi
Previous articleKrizmalo se 203 mladih u Širokom Brijegu
Next articleRADOVI NA STADIONU RAKITNO