Home BIH U Mozartovu gradu predstavljena „Duvanjska mlada“

U Mozartovu gradu predstavljena „Duvanjska mlada“

1222
0
SHARE

U Mozartovu gradu predstavljena „Duvanjska mlada“U Mozartovu gradu predstavljena „Duvanjska mlada“

U prepunoj dvorani Hrvatske katoličke župe blaženog Alojzija Stepinca u Salzburgu sinoć je predstavljena knjiga „Iz dnevnika jedne mlade“ duvanjske spisateljice Ivane Ćurić.

Voditeljica programa bila je Mirjana Kukavica koja je zajedno s kolegama, nastavnicima Hrvatske dopunske škole, ujedno bila i organizatorica ovog događaja.

Okupljenima se obratio župnik HKŽ u Salzburgu fra. Zlatko Špehar. Budući da je i sam autor više knjiga te članDruštva hrvatskih književnika, a već ranije upoznat sa sadržajem ove knjige, pohvalio je Ivanin rad i poželio joj puno uspjeha u budućem stvaralaštvu.

Recenziju na ovu knjigu, koju je napisao prof.dr.sc Marko Tokić,  sinoć je u cijelosti pročitala Ivanina radna kolegica Marija Ćurić.

 

Autorica je čitajući svoje priče nasmijala i oduševila brojnu publiku. Na kraju se srdačno zahvalila organizatorima kao i svima koji su na bilo koji način doprinijeli da ova promocija bude tako uspješna.

Nakon službenog dijela druženje se, uz domjenak, nastavilo u ugodnom, prijateljskom ozračju.

Mirjana Kukavica/Tomislavcity

 

Intervju koji je Ivana Ćurić, prije odlaska u Salzbug na predstavljanje knjige, dala novinarki Hrvatskog radija Ivani Perkovac možete poslušati OVDJE.

 

Više fotografija možete pogledati u galeriji.