Home Ostalo U NEDJELJU POČELI PREDIZBORNI SKUPOVI PO TEMELJNIM OGRANCIMA

U NEDJELJU POČELI PREDIZBORNI SKUPOVI PO TEMELJNIM OGRANCIMA

316
0
SHARE
11. rujna 2022.godine službeno je krenuo obilazak temeljnih ogranaka u Općini Žepče gdje se predstavljaju  kandidati i Izborni program Hrvatske demokratske zajednice BiH.
Prvi dan obilaska, 11.9.2022. god. predizborni skupovi su održani su u temeljnim ograncima Radunice i Vinište. Drugi dan12.9.2022.god. skupovi su održani u Novom Naselju i Radovlju.
Na skupovima se predstavljaju sve liste s kandidatima Hrvatske Demokratske Zajednice BiH.
Na svim skupovima prisutnima su uputili riječi zahvale i ohrabrenja za predstojeće razdoblje, nositelj liste za Skupštinu Zeničko-dobojske županije Ivo Tadić, nositelj liste za Zastupnički dom parlamentarne skupštine FBiH Josip Martić,
član Predsjedništva HDZ BiH Mato Zovko, kao i ostali kandidati s listi iznoseći sve ono što se u našim hrvatskim mjestima uradilo, izgradilo i unaprijedilo zahvaljujući sudjelovanju u vlasti naših ljudi, članova HDZ-a.
Može biti slika sljedećeg: tekst
Također je predstavljen program stranke, završeni projekti u ovim temeljnim ograncima, te izneseni planovi za buduće projekte.
https://www.youtube.com/watch?v=DoaRXVFyPEM
Prije predizbornog skupa na Radovlju, svečano je otvorena rekonstruirana ulica u Novom Naselju čija je vrijednost radova 170 000,00 KM.
Autor objave
Mladen Ljubić Vajta
Zovu me Sjećanja…………. “Eh ,kad se Sjetim…….. Moj Široki…Moji Poskoci……… | Bpz.ba
https://www.youtube.com/watch?v=DoaRXVFyPEM

SHARE

Facebook
Twitter