Home Kultura U Širokom Brijegu održana “Večer sjećanja” za sve poginule branitelje i žrtve...

U Širokom Brijegu održana “Večer sjećanja” za sve poginule branitelje i žrtve Domovinskog rata

954
0

-Neka plamen sjećanja na žrtve Vukovara, Škabrnje, Stipića livade, Grabovice, Uzdola, Vareša, Križančeva sela i mnogih drugih hrvatskih stratišta gori u našim srcima. U subotu 17. studenog 2018. godine, u predvečerje obljetnica uspostave Hrvatske zajednice Herceg-Bosne i pada grada heroja Vukovara, na Trgu širokobrijeških žrtava održana je „Večer sjećanja“.

U Širokom Brijegu održana “Večer sjećanja” za sve poginule branitelje i žrtve Domovinskog rata

Paljenjem svijeća i molitvom ispred spomenika poginulim braniteljima odana je počast svim poginulim braniteljima i žrtvama Domovinskog rata, kako u Bosni i Hercegovini, tako i u Republici Hrvatskoj. Organizator je bio Gradski odbor Mladeži HDZ BiH Široki Brijeg, stoji na službenoj internetskoj stranici Grada Širokog Brijega.

Neka plamen sjećanja na žrtve Vukovara, Škabrnje, Stipića livade, Grabovice, Uzdola, Vareša, Križančeva sela i mnogih drugih hrvatskih stratišta gori u našim srcima.

U 20.30 sati članovi Franjevačke mladeži (Frama) Široki Brijeg uputili su se u koloni sa svijećama od crkve Uznesenja BDM na Brijegu do središnjeg gradskog trga gdje su molitvom odali počast poginulim braniteljima i žrtvama Domovinskog rata

Previous articleDogađaj Godine u BIH “Promocija liječnika u Mostaru: Muku i trud okrunili diplomama”
Next article27 godina od osnutka Hrvatske zajednice Herceg-Bosne