Home Ekonomija Veza Mediterana i kontinenta: Zaljubite se u roku od 3 minute

Veza Mediterana i kontinenta: Zaljubite se u roku od 3 minute

1236
0

Boris Šeper i Tin Borovčak godinu su dana pješačili brojne kilometre Velebita, penjali se na njegove vrhove, letjeli paraglajderom, ronili jadranskim podmorjem te proveli duge noći kako bi snimili najbolje kadrove.

Karlobag

Čudesna veza Mediterana i kontinenta, mjesto uz Velebit i kristalno čisto more… Riječ je o Karlobagu, a tako je opisan u novom promotivnom videu Turističke zajednice Općine Karlobag pod nazivom “Karlobag – Art of nature” .

Video je producirala tvrtka FILM 54, a prema željama djelatnika TZ-a i autora, Borisa Šepera i Tina Borovčaka, cilj je bio napraviti film s umjetničkim pogledom na prirodu i ljepote ovog kraja, postići svjetski standard kvalitete te izbjeći klasične i pomalo dosadne promotivne filmove.

Boris Šeper i Tin Borovčak godinu su dana pješačili brojne kilometre Velebita, penjali se na njegove vrhove, letjeli paraglajderom, ronili jadranskim podmorjem te proveli duge noći kako bi snimili najbolje kadrove. U filmu je prikazana tradicija, čistoća karlobaškog mora, ljepote velebitskih vrhova i staza, avanturizam.

Posebno se ističu brojni dnevni i noćni timelapsovi koji ovom filmu daju dinamiku i vrhunski doživljaj prirode. Karlobag je ovim filmom dobio izvrsnu promociju općine i turističke zajednice, kao i Hrvatske u svijetu. U nešto manje od tri minute otkrijte ljepotu za koju možda niste ni znali da postoji.

Previous articleKožnate kraljice: 15 kultnih torbi o kojima žene sanjaju već desetljećima
Next articleSVI PRIČAJU O NJOJ Najljepša haljina špice: ‘Savršena je, TOP!’