Home Kultura Уговор за Европски Леотар (фото)

Уговор за Европски Леотар (фото)

835
0

Представници Рукометног клуба Леотар и Компаније Макс бет данас су у Требињу потписали уговор о спонзорству.

Изражавајући задовољство поводом потписивања уговора предсједник РК Леотар Стеван Бекан је рекао да је веома задовољан и почаствован што се велика и успјешна компанија, као Макс бет, одлучила да буде спонзор Рукометног клуба „Леотар. „Пред нама је свакако и одговорност да оправдамо повјерење и надамо се да ћемо радити и јаче и боље како би наш клуб био врху БХ рукомета“, рекао је Бекан.

И тренер прве екипе Дарко Таврић није скривао задовољство.

„До потписивања овог уговора али и бројних успјеха не би ни дошло да није клуб стабилан. Ово потпсиавање уговора је доказ да клуб ради плански и стабилно. Наше амбиције су биле  средина табеле али након одличних игара и амбиције су порасле и желимо да будемо међу првих пет на табели и потрудићемо се да изборимо, можда, и Европу. Наш јасан план, рад са свим категоријама на што бољи начин,  компанија Макс бет је препознала и хвала јој на томе“истиче Таврић.

Слађана Скочајић, начелница Одјељења за културу, образовање и спорт Града Требиња  истиче да је Требиње као град спорта отворен за сарадњу за све привреднике из региона.“ Задовољна сам што су и други препознали да имамо спортске колективе који су вриједни пажње. Важна нам је подршка свих привредних субјеката и хвала компанији Макс бет која је препознала наш квалитет. Рукометаши Леотара су један од најбољих амбасадора нашег града и хвала им на томе“, истиче Скочајићева.

Представник компаније Макс бет за РС Љубомир Марјановић се захвалио руководећим људима у Рукометном клубу Леотар који су, како је рекао, у нама препознали партнера који ће помоћи да лакше остваре своје циљеве. „Ми као компанија смо ту да подржимо спорт, нашу омладину и надамо се да ћемо и у наредном периоду бити у могућности да помогнемо свима у мјери у којој нам дозвољавају наше финансије. Вјерујемо да ће Рукометни клуб Леотар остварити пласман у Европу и ово партнерство је на обострано задовољство“, рекао је Марјановић.

Гордана Илић, пројект и маркетинг менаџер Макс бет-а, компаније која послује у Републици Српској, Срнији, Црмој Гори, Сјеверној Македонији нагласила је да је Макс бет динамична и друштвено одговорна компанија која се одавно позиционирала као лидер у овој области те да ће сарадња са Рукометним клубом леотар бити на највишем могућем нивоу и на задовољство оба партнера. Рукометни клуб Леотар сутра наставља такмичење у Премијер лиги БиХ гостовањем у Сарајеву код екипе Босне.

Previous article“Moj put od studenta fizike do znanstvenice nanotehnologije”
Next articleBravo Gradonačelniče Kraljeviću “Izabrani najuspješniji športaši Grada Širokog Brijega za 2021. godinu 👏👏