Home Ekonomija Uspješno je održan prvi dan manifestacije Jesen s Modrom Stijenom!

Uspješno je održan prvi dan manifestacije Jesen s Modrom Stijenom!

535
0
SHARE
esen je započela s Modrom Stijenom u poslovnicama u Širokom Brijegu, Mostaru i Livnu! Posjetitelji su mogli vidjeti sve novosti u dizajnu interijera i eksterijera iz asortimana kamena, keramike, kamina i peći. 

Jesen s Modrom Stijenom održava se u svim poslovnicama od 23.9. do 25.9. u kojemu se nastoji svim posjetiteljima prezentirati znanje i ideje iz svijeta kamenakeramikekamina i peći kao i svih ostalih proizvoda usko vezanih uz ove proizvode.

Tradicija i kvaliteta tvrtke Modra Stijene prepoznata je naširoko, a znanje i iskustvo poslovanja kroz 25 godina doveli su Modru Stijenu do prepoznatljivosti u svijetu građevinarstva i uređenja interijera kao i eksterijera  u cijeloj regiji i šire.

Uz tradiciju rezanja i oblikovanja kamena kako domaćeg mramora Rujan, tako i granita i mramora iz cijeloga svijeta, Modra Stijena prepoznatljiva je po velikom izboru keramičkih pločica renomiranih svjetskih brendova prepoznatljivog dizajna i kvalitete kojima osigurava dizajnerski pristup uređenju prostora na posve jedinstven način. Osobitu pozornost privukli su veliki formati keramike i do 160x320cm koji keramiku dižu u svijet dizajna i sa kojima su mogućnosti nebrojene.

Pored keramike, Modra Stijena kontinuirano svojim kupcima nudi kompletan program kvalitetnih i modernih kamina i peći, kako na drva tako i pelet, dimovodnog programa, pribora, vermikulit i šamot ploča, SILCA termoizolacijskih ploča, usisavača za pepeo kao i svih ostalih elemenata vezanih za sustav grijanja na drvo i pelet.

U četvrtak 23.9. započela je manifestacija pod nazivom “Jesen s Modrom Stijenom” u kojoj se žele tržištu pokazati najsuvremeniji trendovi u uređenju vanjskih i unutarnjih prostora kamenom, gdje se sudaraju i prepliću elementi starih suhozida sa suvremenim ravnim linijama. Poseban naglasak se stavlja na namjenu i aplikaciju velikih formata keramike te predstavljaju najnoviji modeli keramičkih pločica kao i novih modela kamina i peći na drva i pelet s vrlo visokim stupnjem iskoristivosti goriva (drvo ili pelet) ,a vrlo niskom emisijom  štetnih tvari što potvrđuju atesti vodećih europskih instituta.

Manifestacija traje još dva dana, gdje se pored noviteta i inovacija, kupcima nude i kompletno sniženi artikli i do 70 % na odabrani asortiman keramike te peći i kamina koji su količinom ograničeni.

Vidimo se na već poznatim adresama u Širokom Brijegu, Livnu i Mostaru u Centru 3.

*PR članak