Home Ekonomija Direktorica “Mostarskog Sajma” Dalfina Bošnjak” primila Izaslanstvo Branitelja..

Direktorica “Mostarskog Sajma” Dalfina Bošnjak” primila Izaslanstvo Branitelja..

974
0
Mladen Ljubic08:40 (prije 5 minuta)
prima Bpz

U “doba Corone”  jednako kao u ratu, postrojba dragovoljačke Poskok bojne ide hrabro naprijed s narodom. Aktivnosti i posjete institucijama, obnova zajedništva različitosti, promocija svega što vrijedi, isticanje  domovinske povijesti, kako bi je sačuvali od zaborava te zahvala za svaku “mrvu” dobra, uoči obljetnice koju obilježava.
Kako su prve posjete Poskok dragovoljaca bile u “vrh” zakonodavne i izvršne vlasti (ministrici obrane i predsjedateljici kluba Hrvata u Domu naroda BiH)

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je IMG-6efa308cb8f51064c7b351886efda642-V.jpg

 planiralna je završna posjeta   Mostarskom sajmu koji je “vrh” prezentiranja gospodarstva u Bosni i Hercegovini, na čelu sa direktoricom Dalfinom Bošnjak.


Tako da mreža aktivnosti je započela sa prvacima, dragovoljcima u ratu, a završava sa prvacima  dragovoljcima u miru. Poskoci ne miruju, sikću kad treba, promatraju, čuvaju, prepoznaju svaku “mrvu” dobra i zahvaljuju za svaku iskazanu i učinjenu takvu akciju. Jubilarnu 2020 godinu završavamo  tako da nakon braniteljskog, političkog, zakonodavnog prelazimo u poduzetnički život, što i jeste cilj projekta “kako se okrenuti sebi i svom vlastitom radu, a sačuvati povijest naraštajima”
Mostarski sajam i dugogodišnja uspješna direktorica Sajma su  prepoznati, u braniteljskoj populaciji i zahvalni smo za sve događaje i edukacije u kojima mogu sudjelovati svi zainteresirani. Direktorica sajma gospođa Dalfina Bošnjak se zahvalila na posjeti i naglasila  činjenicu kako je poduzetništvo najbolji lijek za braniteljsku populaciju. Upravo na Mostarkom sajmu su sklopljeni mnogi Ugovori i inicirane nove ideje.
Izaslanstvo u sastavu:pukovnik Ivo Božić, dragovoljac i zapovjednik Gordan Miličević, predsjednik GV HZHB mg. Vlado Šoljić,  gospodarstvenik Dalibor Miloš i organizator događaja i prvi izabrani ratni zapovjednik dragovoljačke Poskok bojne Mladen Ljubić Vajta su se zahvalili na prijemu i istakli kako Sajam za branitelje je edukacijski centar obiteljskog poduzetništva.U sjećanju na sve hrabre borbe za grad Mostar zahvalili smo se svim poginulim prvacima obrane, a Zahvalnicu uručili Petru Zeleniki, i fra Ivanu Ševi legendama i svjedocima prvih organiziranja obrane.Fra Ivan osim što je svećenik u Crkvi Sv. Petra i Pavla, može biti uzor svima kao  poduzetnik za opće dobro, te kao profesor u medicinskoj školi, za dobrobit naraštaja koji mogu mnogo naučiti od ovakvih svjedoka vremena i života u takvim vremenima. I na kraju, sa velikim zadovoljstvom mg. Vlado Šoljić je uručio Zahvalnicu direktorici Mostarskog sajma Dalfini BošnjakA sat sa znakom Prve dragovoljačke postrojbe Poskok bojne  je uručio Dalibor Miloš, uspješni gospodarstvenik iz naraštaja domoljubne i povijesne mostarske obitelji Miloš.
Izjave za medije su dali jedan od ratnih zapovjednika pukovnik Ivo Božić,  veteran i svjedok vremena fra Ivan Ševo, Gordan Miličević i Dalibor Miloš.
Isprike zbog spriječenosti  su poslali  prodekan Medicinskog fakulteta Dr. Daniel Pravdić, general Anto Jeleč, i Ministar Slađan Bevanda A Prvi Ratni Zapovjednik Grada Mostara Brigadir Petar Zelenika uputio Čestitku a Zahvalnicu i Znak Postrojbe preuzela Supruga Zdenka Zelenika koji je i Član Organizacijskog Odbora.

Na kraju Velika zahvala Direktorici sto je ponudila Braniteljski stand za vrjeme Sajma

(Foto Ana Brkić-studentica galerija”

Previous articleObavijest vlasnicima – U Mostaru od ponedjeljka počinje evidentiranje adresa
Next articlePredsjednik HVO-a Mostar i Dopredsjednik HVO “Herceg-Bosne” Jadran Topić zahvalio se “Poskocima”