Home Ostalo Predsjednik HVO-a Mostar i Dopredsjednik HVO “Herceg-Bosne” Jadran Topić zahvalio...

Predsjednik HVO-a Mostar i Dopredsjednik HVO “Herceg-Bosne” Jadran Topić zahvalio se “Poskocima”

1241
0

Čekamo našu obljetnicu 19.srpnja… Još samo nekoliko dana i velika obljetnica Poskok bojne će ostati zapisana u anale domovinskog rata, odmah nakon Lipanjskih zora.Na jednom mjestu okupljeni legendarni Poskoci i Kažnjenička bojna. Naviru sjećanja… zapovjednici obrane grada Mostara predvođeni legendama domovinskog rata, predsjednik HVO i prvi Zapovjednik grada Jadran Topić i Petar Zelenika.Čujem i unaprijed vidim odjek aplaiza 500 poskoka kao jedan.
Danas sam imao prigodu i čast da ih pozdravim i vidim, kad sam krenuo na kavu s Gordom Miličevićem, a on sjedi sa legendama obrane Mostara, Predsjednikom i Zapovjednikom.Brzo se vratih kući kako bi uzeo ranije pripremljenu Zahvalnicu i Sat sa znakom postrojbe, koje sam sa ponosom i zadovoljstvom uručio Jadranu Topiću. A zatim smo se ponovo vratili u to vrijeme hrabrosti, ponosa i čestitosti. Duša i srce se hrani i liječi emocijama.
Svima onima koji čitaju ovaj moj tekst poručujem i otkrivam najveću tajnu o izvoru snage poskok bojne i poskoka. Pa trenutak kad priznaš sam sebe, a mi  smo još više učinili, sebi uručili priznanje i priznali mnoge drige, te sve zajedno pozivamo u Ljubotiće na Misno slavlje na Svetištu Kruškovac.Blagoslovit ćemo kamen temeljac budućeg spomen obilježja Poskok bojne.Za budućnost i naraštaje koji dolaze nakon nas.

Previous articleDirektorica “Mostarskog Sajma” Dalfina Bošnjak” primila Izaslanstvo Branitelja..
Next articleVIŠE TE NE VOLIM