Home Ekonomija Antonio Zelenika-Braco “Kvalitet života i Sigurnost” općina Jugozapad(3)

Antonio Zelenika-Braco “Kvalitet života i Sigurnost” općina Jugozapad(3)

1337
0
SHARE
Poštovani sugrađani, prijatelji, poznanici,
12 godina čekamo taj dan da možemo glasati za rješenje lokalnih problema koji ne da nas muče, nego nas guše. Svjestan toga, prije 7-8 godina počeo sam raditi s jednom divnom ekipom u TO Avenije Jugozapad HDZ-a Mostar, a zadnje tri godine počašćen sam i voditi TO AJZ HDZ BiH. Nepostojanje Gradskog vijeća Grada Mostara nam je učinilo život težim. Znam da većina optužuje HDZ i sadašnjeg gradonačelnika za trenutno stanje, u dijelu ste u pravu, ali samo u dijelu. Luđačku košulju od statuta grada su nam nametnuli stranci izmjenama izvornog privremenog statuta i onda su nas zadnjih 8 godina ostavili da polako umiremo u svim svojim problemima, od ratnih do egzistencijskih.
 Kroz rad u TO i u suradnji sa građanima MZ Strelčevina i Kralj Tomislav vidio sam kako stvari stoje i kako se može pomoći običnom čovjeku koji ne traži puno. Traži da mu je dvorište čisto, da ima parking, da je smeće na jednom mjestu, da svako malo ne mora mijenjati zglobove i lafete od auta zbog rupa i nelegalnih prepreka na cesti(neke su i nužne jer narod bolje vidi od zaposlenika GU, samo ih povjerenici MZ trebaju “legalizirati” ), da mu ne pliva dvorište, da mu se djeca igraju u sigurnom okruženju… Zbog svega ovoga i jer sam uvjeren da mogu pomoći i promijeniti stvari na bolje, prihvatio sam kandidaturu za GV Grada Mostara kao kandidat TO AJZ i naroda Strelčevina(ne mislim da sam samo i da ću biti samo HDZ-ov kandidat/vijećnik). U Gradskom vijeću, ako uđem, sigurno ću biti glas naroda kao narodni tribun (jer drugačije i ne znam) cijelog GP JZ a posebno MZ Strelčevina i Kralj Tomislav, kao branitelj isto ću biti glas HVO-a i istine o njemu u gradu Mostaru.
 Pozivam sve da izađu glasati jer to nisu 12 godina, sada je trenutak da izaberete svoje legitimne predstavnike u GV koji će u suradnji s vama rješavati svakodnevne probleme s kojima se susreću stanovnici Mostara. 20.12.2020 nemojte ostati kući!