Home Ekonomija BANJA LUKA: Sastanak Dopresjednika Republike Srpske dr.Davora Pranjića sa županom Osječko-baranjske...

BANJA LUKA: Sastanak Dopresjednika Republike Srpske dr.Davora Pranjića sa županom Osječko-baranjske županije gosp. Ivanom Anušićem

444
0
Radni sastanak sa županom Osječko-baranjske županije gosp. Ivanom Anušićem, na kojem smo razgovarali o aktualnim pitanjima i problemima, poglavito onima s kojima se susreću Hrvati u BiH, održan je jučer u sjedištu Županijskoga poglavarstva u Osijeku.
Na sastanku smo razgovarali i o unaprjeđenju gospodarske suradnje između dviju zemalja, uvjereni u to da uspjeh neće izostati ako uložimo potreban maksimum u realizaciji projekata koje smo planirali u predstojećem razdoblju.
Ovom sam prigodom izrazio veliko zadovoljstvo dosadašnjom vrlo uspješnom suradnjom, kao i zbog činjenice, pokazalo se i tijekom jučerašnjeg susreta, da su naša razmišljanja vrlo slična i da je zajednički cilj sastanaka, jučerašnjeg kao i tolikih ranijih, da kroz već spomenute zajedničke projekte ponudimo dugoročno rješenje za potrebe i probleme našega naroda, kako u Republici Srpskoj, tako i u prijateljskoj nam, Osječko-baranjskoj županiji.
Urednica mmportal.net za Republiku Srpsku Milijana -Fox-Marić
Previous articleBANJA LUKA-Osnivačka skupština ogranka Matice Hrvatske -nazočni Dopresjednik Republike Srpske dr.Davor Pranjić i Generalni Konzul RH.Zoran Piličić i predsjednik Matice hrvatske Miro Gavran,
Next articleIz kuta naše Lele……On hoda hrabro ,smjelo…