Home Sport Biserka otkrila veliku tajnu: Dražen Petrović je bio u vezi sa splitskom...

Biserka otkrila veliku tajnu: Dražen Petrović je bio u vezi sa splitskom divom

1007
0
SHARE
Obitelj košarkaške legende Dražena Petrovića okupila se ovih dana slaveći dvostruki jubilej – Jole i Biserka Petrović proslavili su 60 godina braka, a njihov stariji sin Aleksandar isto toliko godina života.

Pričajući o tragično preminulom Draženu, Biserka Petrović nemalo je iznenadila prisutne otkrićem iz njegovog ljubavnog života, piše Slobodna Dalmacija.

Javnost to ne zna, ali Dražen i Doris su jedno kratko vrijeme bili u ljubavnoj vezi”, rekla je Biserka Petrović, misleći pritom na splitsku pjevačicu Doris Dragović.

Tako je Draženova majka 26 godina nakon njegove smrti otkrila dobro čuvanu estradnu tajnu. Ljubavni život košarkaškog virtuoza krajem je osamdesetih i početkom devedesetih godina prošlog stoljeća bio glavna tema jugoslovenskih tabloida, pa je tako poznato i da su on i Sanja Doležal kratku i medijski praćenu vezu prekinuli upravo zbog prevelikog interesa javnosti i pritiska koji je uslijedio.

Inače, Doris Dragović je svog supruga, kapetana splitskog vaterpolo kluba Jadran, Marija Budimira, upoznala 1989. godine. O njezinu ljubavnom životu prije veze i braka s Budimirom dosad se malo znalo – sve dok Biserka nije progovorila.

(www.jabuka.tv)