Home Kultura Posjeta Predsjednika RH. Milanovića Mostaru “Odbačeni kamen postade zaglavni “

Posjeta Predsjednika RH. Milanovića Mostaru “Odbačeni kamen postade zaglavni “

2514
0
Prigodom posjete Sveučilištu u Mostaru Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović se susreo i razgovorao sa izaslanstvom Organizatora otpora HVO BIH i Prvim dragovoljcima HVO BiH legendarnim Poskocima. Susretu su nazočili Rektor Zorana Tomića i uvaženi sveučilišni profesori kao i Predsjednik  HZHB uvaženi profesor Ivo Čolak.
Organizatori Otpora HVO i Prvi dragovoljci su se zahvalili Predsjedniku Hrvatske Zoranu Milanoviću i tom prigodom uručili  Zahvalnicu HVO(sa znakom Organizatora Otpora HVO)
i  Znak Poskok bojne SAT koji simbolizira vrijeme i borbu za jednakopravnost hrvatskog naroda u BiH sa druga dva naroda.
Predsjednik Milanović se zahvalio i posebno istakao kako bi rado primio izaslanstvo Organizatora  HVO BiH i Prvih dragovoljaca Poskok bojne sa Zapovjednicima Mostara brigadirima Jadranom Topićem i Petrom Zelenika. Izaslanstvo  Organizatora otpora HVO BiH i Prvih dragovoljaca HVO BiH su predvodili Mladen Ljubić Vajta i Gordan Miličević.
autor.Mladen Ljubić-Vajta@
Previous articleMilanović će se u Tomislavgradu sastati s čelnicima općinske i županijske vlasti, a posjetit će i Franjevački samostan
Next articleMILANOVIĆ ODUŠEVLJEN TOMISLAVGRADOM “Vidi se utjecaj Zapada”