Home Kultura Bravo Josipe ” Tako se Razmišlja! ZA MOSTAR U KOJEM ŽELIM ŽIVJETI.!

Bravo Josipe ” Tako se Razmišlja! ZA MOSTAR U KOJEM ŽELIM ŽIVJETI.!

1004
0
SHARE

 

Josipe izvrstan si dobar si ova pjesma nek te posjeti kad osjetiš Umor, jer ste Vi generacija  koja nema normalan život! i hvala ti za trud!

Na mladima svijet ostaje… Naša Ljilja Zovko već dugi niz godina radi s mladima. U svojoj kampanji zalaže za opstanak mladih ljudi. Rad naše Ljilje jako je prepoznat još dok je bila delegat HDZ-a BiH u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH. Kao delegat vazda je upozoravala na loš položaj hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini(Federaciji BiH, Republika Srpska), odlazak hrvatske mladeži. Sama naša Ljilja je sestra hrvatskog branitelja HVO-a, od kojeg je jedan poginuo u ratu, a drugi je nažalost nezaposlen. Nažalost ta nezaposlenost jedna od najvećih briga nas Mostaraca. U kampanji se zalaže za opstanak mladih ljudi, transparentnost u radu gradske uprave, izgradnju Treće osnovne škole.. Stoga dajem bezuvjetnu podršku našoj Ljilji… jer je naša Ljilja Zovko Mostarka…

ZA
Mostar  koji je čist, siguran, moderan, privlačan za investicije,
za kvalitetan život!
ZA Mostar u kojem želiš živjeti.
Kako?
Znanjem, energičnosti, predanim radom, transparentno i ustrajno.
Kada?
20. prosinca 2020., možemo napraviti prvi korak, dati svoj glas za Mostar. Izađimo na izbore, poklonimo svoje povjerenje onome koga cijenimo.
ZA MOSTAR U KOJEM ŽELIM ŽIVJETI