Home Europa Caitlyn Jenner priznala da je, dok je još bila muško, tražila bivšu...

Caitlyn Jenner priznala da je, dok je još bila muško, tražila bivšu suprugu da pobaci

1540
0

Bruce Jenner, koji je danas žena Caitlyn Jenner, u prošlosti je tražio bivšu suprugu da pobaci.Caitlyn Jenner priznala da je, dok je još bila muško, tražila bivšu suprugu da pobaci

Caitlyn Jenner, koja je donedavno bila Bruce Jenner, poznati olimpijac i otac reality zvijezda Kendall i Kylie Jenner, javno je otkrila da je u prošlosti podbacila kao otac. U njezinim najnovijim memoarima ‘The Secrets of My Life’, Caitlyn priznaje da je svoju bivšu suprugu molila da pobaci.

Naime, Bruce Jenner se tri puta ženio, a u prvom je braku bio sa ženom po imenu Chrystie, s kojom je dobio kći Casey. Problem je bio u tome što je Chrystie zatrudnjela kad je njihova veza već bila završila pa ju je Bruce tražio da pobaci.

“Obzirom da smo već bili u procesu rastave, sugerirala sam joj da ne treba roditi dijete već da može pobaciti”, piše Caitlyn u svojoj knjizi. “Razmišljala sam o tome kakav će život imati to dijete koje će doći na svijet u kojem su mu roditelji u procesu razvoda. I da, razmišljala sam o vlastitoj reputaciji i budućnosti. I dok se naš brak raspadao i krenula je brakorazvodna parnica, nisam se osjećala spremnom za još jedno dijete. Emocionalno nisam mogla podnijeti da dobijem još jedno dijete”, dodala je.

Chrystie, kojoj su danas 64 godine, odbila je poslušati svog tadašnjeg supruga i odlučila je donijeti dijete na svijet. “Bila je jasna oko toga da je dijete njezino, a ne naše i nije željela da sudjelujem u podizanju djeteta”, objašnjava dalje Caitlyn Jenner, koja nije došla u bolnicu dok se tadašnja supruga porađala.

Četiri desetljeća kasnije, Caitlynina kći Casey izrasla je u prekrasnu ženu i majku troje djece koja ima predivnog supruga. “Znam da sam je strašno razočarala kao otac, a ona nije jedino dijete koje sam razočarala”, priznala je Caitlyn koja se danas kaje zbog cijele situacije.

Unatoč tome što nikada nisu bile bliske, danas 36-godišnja Casey tvrdi da bi voljela produbiti svoj odnos s Caitlyn.

Previous articleI Rambo Amadeus pao na čari crowdfundinga prikupivši više od 50 tisuća dolara kapitala
Next articleЗваничници Српске честитали Васкрс и Ускрс