Home Ekonomija Capsule kolekcija branda SOPAR

Capsule kolekcija branda SOPAR

1435
0

Kolekcija koja odiše zavodljivošćuCapsule kolekcija branda SOPAR

 

Sexy Comfy naziv je Capsule kolekcije kojom su sestre Tamara i Helena odlučile razveseliti sve zaljubljenice u modu te im skratiti čekanje na SOPAR ljetnu kolekciju.

CIlj im je bio napraviti haljinu koja je ujedno sexy i udobna, a tanki, vuneni materijali stvoreni su za ovo prijelazno razdoblje.
Millennium haljina ima seksipil i šarm Audrey Hepburn, dok TOWER haljina diše elegancijom i zavodljivošću. Haljine su kao i čitava zimska kolekcija dobile ime po mostovima Londona.

Uz nove haljine, sestrama je stiglo još jedno priznanje vrijedno spomena. Modna blogerica iz New Yorka, Amra Beganovic, na instagramu poznata kao Clubfashionista sa 700 000 pratitelja, fotografirala se u njihovoj najdražoj Novaljka košulji.  Za brand SOPAR kaže da joj je jedan od omiljenih te da može pod ruku sa najluksuznijim brandovima na tržištu.

Amra i njezina sestra Elma prije dvije godine pokrenule su blog u New Yorku pod nazivom clubfashionista koji je postigao vrtoglav uspjeh. O njima su pisali Wall Street Journal, Marie Claire, Bloomberg, Women’s weekly, InStyle magazine…

Više o sestrama mozete pročitati ovdje, a novu capsule kolekciju mozete pogledati na www.soparcollection.com.


Previous articleNose se ženska poslovna odijela
Next articleModna kuća NEBO predstavlja poetičnu i romantičnu kolekciju vjenčanica