Home Scena Da usne izgledaju punije

Da usne izgledaju punije

1466
0

Voljeli biste da i vaše usne izgledaju sočnije i punije? Ne morate da pribjegavate drastičnim estetskim metodama da biste izgledali poput filmskih diva.Da usne izgledaju punije

Ugledajte se na Francuskinje koje to postižu pomoću ruža i olovke za usne. To i nije tako čudno, kada se zna da je čuvena francuska glumica Brižit Bardo, ikona ljepote, poznata po svom decentnom stilu i suptilnoj šminki, osmislila ovaj trik koji danas praktikuju mnoge njene sunarodnice.

* Nabavite olovku za usne koja odgovara prirodnoj boji vaših usana, odnosno boji ruža koji ćete nanijeti kako biste postigli prirodan izgled usana.

* Krejonom oivičite usne malo iznad prirodne ivice, počev od spoljašnjeg ugla ka unutrašnjem, kako biste vizuelno povećali njihov volumen.

* Pazite samo da ne pretjerate sa “docrtavanjem” ivice usana, ali imajte na umu da većina žena ima asimetrična usta, pa je “poravnavanje” itekako dozvoljeno.

* Zatim popunite iscrtanu površinu usana ružem, pomoću četkice. Ako vam ne polazi za rukom iscrtavanje ravnih linija, nasmijte se. Osmjehom ćete zategnuti usne i naglasiti ivice i tako olakšati postupak. M.M

Previous articleDodik pozvao sve srpske stranke da napuste institucije BiH
Next articleNapravite sami: Punđa i obrnuta pletenica