Home Europa Darijana Filipović na čelu Izvršnog izbornog stožera HDZ-a BiH

Darijana Filipović na čelu Izvršnog izbornog stožera HDZ-a BiH

462
0

Nakon imenovanja Izvršnog izbornog stožera HDZ-a BiH odlukom Predsjedništva, danas je u Domu HDZ-a BiH održan sastanak ovog operativnog tijela za Opće izbore koji se održavaju 2. listopada, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Izvršni izborni stožer HDZ-a BiH je provedbeno tijelo zaduženo za organizaciju svih aktivnosti u provođenju političkih smjernica i odluka vezanih za izbornu strategiju HDZ-a BiH. Sačinjen od ukupno 13 odjela kao koordinacijskih sastavnica, ovo tijelo počinje djelovanje od dana imenovanja sve do završetka izbornog procesa i implementacije izbornih rezultata.

Dopredsjednica HDZ-a BiH i voditeljica Izvršnog izbornog stožera Darijana Filipović i koordinatori odjela raspravljali su o koracima i dinamici koji će Izvršni izborni stožer poduzimati u nadolazećoj kampanji s ciljem izvršavanja svih analitičkih, operativnih i političkih aktivnosti.

Također, niže razine stranačkih organizacija imati će svoje operativne timove koji će biti u kontinuiranoj koordinaciji s Izvršnim izbornim stožerom, priopćeno je iz Ureda za informiranje HDZ BiH./HMS/

Previous articleBravo Generale Rojs “Potpora Brigadiru Zeleniki upućena je od Srca”
Next articleČović: ‘Nema nikakvog razloga da izbora ne bude’