Home Kultura Naša Snaga “Ustrajno do Pobjede” Doc.dr.sc. Marijan Marjanović

Naša Snaga “Ustrajno do Pobjede” Doc.dr.sc. Marijan Marjanović

708
0
Doc.dr.sc. Marijan Marjanović rođen je 1984.godine u Travniku.
Osnovni i magisterijski studij završio na Sveučilištu u Mostaru, a doktorirao 2020. na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu.
Od 2008. godine zaposlen u Domu zdravlja Novi Travnik.
Od 2009. godine radi i kao viši asistent, a od 2020. kao docent na Sveučilištu „Vitez“ u Vitezu.
Vanjski je suradnik, profesor stručnih predmeta u Srednjoj Školi Novi Travnik.
Autor brojnih stručnih i znanstvenih radova, voditelj radionica za sprečavanje nasilja, vanjski ocjenjivač AKAZA, te sudionik domaćih i međunarodnih kongresa.
Oženjen, otac troje maloljetne djece.
Aktualni je predsjednik Kluba vijećnika HDZ-a BiH u općinskom vijeću Novi Travnik.
Inicijator i pokretač mnogih projekata od važnosti za lokalnu zajednicu.
Na posljednjim lokalnim izborima kao nositelj liste HDZ-a BiH za općinsko vijeće Novi Travnik osvojio  najveći broj preferencijalnih glasova za jednog kandidata u Novom Travniku u povijesti demokratskih izbora u ovoj općini.
_MG_6198-Edit.jpg

DSC_0966.jpg

Poštovani i dragi prijatelji, kao što većina vas već zna kandidat sam za Zastupnički dom Parlamenta FBiH na listi koalicije HDZ-a BIH, HSSSR-a, HSS-a, HSP- BiH, HKDU, HSPAS, HDU, HSPHB, HRAST i  HNL-a pod rednim brojem 4!
Politiku shvaćam kao potrebu pojedinca da svoje znanje, vrijeme i energiju utroši u bolji razvoj društva i države u kojoj živi.
Na inicijativu kolega i prijatelja odlučio sam prihvatiti i kandidaturu za Parlament Federacije Bosne i Hercegovine kao viši stupanj mog aktivnog djelovanja za zajednicu.
Smatram da u Federalnom Parlamentu uz pomoć svojih kolegica i kolega mogu utjecati na procese kako bi naš entitet, ali i naša država Bosna i Hercegovina krenula ubrzano se razvijati, kako bi se zaustavio odlazak stanovništva te stvorili uvjeti za povratak onih koji su otišli. Trudit ću se da ulažemo maksimalnu energiju i napor kako bi svi žitelji i narodi, a osobito naš ustavotvorni hrvatski narod imali pozitivno mišljenje o ovoj prelijepoj državi, te vidjeli njen napredak i prosperitet.
Nije lako i jednostavno, ali moramo djelovati zajedno i ustrajno, a rezultati, odnosno napredak zasigurno neće izostati.
Autor; Objave Mladen Ljubić- Vajta
Previous articleHDZ Bosne i Hercegovine u Posušju krenuo u kampanju velikim skupom u Rakitnu
Next articleHDZ BiH iz Crnih Lokava i Ljubotića krenuo po uvjerljivu pobjedu