Home Kultura HDZ Bosne i Hercegovine u Posušju krenuo u kampanju velikim skupom u...

HDZ Bosne i Hercegovine u Posušju krenuo u kampanju velikim skupom u Rakitnu

540
0
Općinski odbor HDZ-a BIH Posušje organizirao je sinoć u Rakitnu prvi predizborni skup u okviru kampanje za predstojeće Opće izbore.
⏭ Nakon intoniranja himne i minute šutnje za poginule hrvatske branitelje i preminule članove HDZ BIH pred prepunom dvoranom nazočne je pozdravio domaćin Dragan Soldo. Potom je prikazana video prezentacija u kojoj je navedeno sve ono najbitnije sto se radilo na prostoru općine Posušje u posljednje četiri godine. Kada je riječ o Rakitnu, uz kontinuirano održavanje prometne infrastrukture, radilo se i radi se i na širenju vodovodne mreže. U tijeku su radovi na distributivnom vodu od akumulacije Tribistovo u dužini od 5,5 kilometara, koji će biti završen u narednih par dana, čime će se uz kapacitete Zmijinca osigurati kvalitetna isporuka vode za sva kućanstva na ovom području. Također, radilo se na modernizaciji školskih objekata uz rekonstrukciju igrališta u sklopu
središnje škole u Poklečanima. Uz to, otvoren je i dječji vrtić, prvi takve vrste u posuškim mjesnim zajednicama.
⏭ Nakon toga se skupu, u ime svih kandidata na listi za Opće izbore, obratio Ivica Pavković,
predsjednik Općinskog odbora HDZ-a BiH Posušje, koji se u svom govoru posebno osvrnuo na infrastrukturne projekte koji su urađeni u ovom mandatu, kao i one koji se planiraju raditi u narednom periodu na podrucju Rakitna, ali i na prostoru cijele općine Posušje.

 HDZ Bosne i Hercegovine u Posušju krenuo u kampanju velikim skupom u Rakitnu

           Ivica Pavković (Svilić)

Također je predstavio i kandidate s liste HDZ-a BiH s područja naše općine koji će sudjelovati na sljedećim Općim izborima. Na listi za Zastupnički dom PS BiH je Zvonimir Širić; Zastupnički dom Parlamenta FBiH Mate Lončar te Skupštinu ŽZH: Ivica Pavković, Damir Jurišić, Mario Knezović, Kristina Milas i Anamarija Kovač. Predstavljeni su i nositelji svih listi, kao i kandidati koalicijskih partnera koji su iz Posušja.
⏭ Ovime je i završen službeni dio, a druženje uz veliki broj članova, prijatelja i simpatizera HDZ BiH potrajalo je do kasno u noć.
📍Na kraju koristimo priliku pozvati  Vas i na sljedeći predizborni skup OO HDZ-a BIH Posušje u Vinjanima, u nedjelju 11. rujna 2022. u 19:30.

 

Autor Objave: Mladen LJubić- Vajta

Previous articleKrišto u Jablanici: Hrvati će imati svoje legitimne političke predstavnike i ostvariti ustavnu jednakopravnost u BiH
Next articleNaša Snaga “Ustrajno do Pobjede” Doc.dr.sc. Marijan Marjanović