Home Kultura General Ljubo Cesic Rojs iskazuje javnu potpora kandidatima i kandidatkinjama na...

General Ljubo Cesic Rojs iskazuje javnu potpora kandidatima i kandidatkinjama na listama Hrvatskog narodnog Sabora BiH a posebno Borjani Krišto kandidatu za Hrvatskog Člana Predsjedništva.

1013
0
Dragi moji Hrvati i Hrvatice, u ovim teškim i  sudbonosnim vremenima, povjesno   možda najodgovornijim za Hrvate u Bosni i Hercegovini,  gdje ste izloženi svakom vidu političke obespravljenosti i omalovažavanju identiteta hrvatskog naroda u BiH.  Suosjećam sa svojim narodom, promičem i objašnjavam na svakom koraku situaciju svima koji je baš i ne shvaćaju, živim za političku samostalnost svoga naroda u BiH.  Zajedništvo koje ste politički  ugradili u HNS je okvir koji će jedino  dovesti do pobjede hrvatskog političkog korpusa u nepravednoj  borbi “brojkama i medijskim udarima”
Plenković: Milanović radi štetu na svakom planu, to je prešlo sve granice - Index.ba
Potporu vrha vojne i državne vlasti Republike Hrvatske imate i ustrajnost u zastupanju istine u RH i EU od svih  zastupnika RH To je zaista pohvalno i  otvara mogućnost  kroz  vrijeme  za pravedno rješenje “gordijevog čvora: tri naroda u dva entitea i jednoj državi”  Očita i vjerodostojna potpora  Predsjednika Milanovića i Premijera Plenkovića je pokazatelj važnosti i težine problema  političke opstojnosti Hrvata u BiH.  Zajedno usmjereni ka jednom cilju  ste najsnažniji i važno je održati taj politički okvir .

 

Upoznat sam s tragičnim slučajem stradanja tročlane obitelji iz Ortiješa u Mostaru, s bolom u srcu ožalošćenim iskazujem sućut a poginulim pokoj vječni. Žiteljima Mostara, dao Bog da se takve tragedije nikad i nikom ne ponove.
                                                 
Od srca veliki vojnički pozdrav svima  uz  zapovijed:  iziđite svi na Izbore, budite birači, imate izbora, sačuvajte opstojnost Hrvata koja je krvlju obranjena.
ROJS FOTKAMA UZVRAĆA UDARAC! General priča da ga Tuđman nije poznavao: 'Da vidimo koliko taj KOS-ovac ima slika s prvim predsjednikom!' - borak.info
Doživotni izaslanik Tuđmanov i Šuškov i ratni Hrvatski general Rojs.
Previous articleAUSTRIJA – HRVATSKA 1:3 Pobjeda Hrvatske za povijesno osvajanje skupine Lige nacija
Next articleTjedni komentar….Hrvati su nepobjedivi ako su jedinstveni…..