Home Ostalo Tjedni komentar….Hrvati su nepobjedivi ako su jedinstveni…..

Tjedni komentar….Hrvati su nepobjedivi ako su jedinstveni…..

160
0
SHARE

Naši Ministri u Federalnoj Vladi “Odradili su                                                                                                        “bezprjekorno” Svoju Zadaću

 

Mi živi i preživjeli Prvi dragovoljci, zapovjednici, organizatori otpora ili kako god nas zvali smo  svjesni kreiranja (od strane  političkog neprijatelja) ambijenta za svojevoljnu političko samoubojstvo/eliminaciju Hrvata u BiH. Cilj je što više raspametiti Hrvate kako bi ogorčeni izišli u što manjem broju na Izbore u nedjelju 2. listopada 2022 godine.

Točno 30 godina nakon što smo životima i krvlju hrabrih branitelja obranili svoj dom i Domovinu došli smo u fazu kad se može ostvariti politika Osmanlija “kadli-tadli”
Moj hrvatski narode mrtvi ne mogu iz groba da vam se jave, ali mi živi branitelji moramo vas upozoriti kako nije dobro ignorirati Izbore jer su sudbonosni. Neprijatelj računa na vašu ogorčenost ili ljutnju koju ćete iskazati neizlaskom na Izbore.
A  mi vam u ime svih poginulih kažemo,  kako je obveza živih sačuvati obranjeno, boriti se  i nikad ne odustati.  Zamislite da u povijesti bude zabilježeno kako smo svojom izlaznošću pokazali kakvu BiH želimo, a ako ne izađemo  gubimo šansu za političku opstojnost u trojednoj državi.
Mnogi će kazati  ” velika pobjeda Islamske zajednice nad Kršćanima”  a u biti je “samoubojstvo” ili “predaja”
Sve karte su na stolu… nema više tajni, Islamsko Sarajevo je jedinstveno u  borbi brojkama, a centar moći i upravljanja narodom je Islamska zajednica i AID  Uzalud strategija  podjele na Muslimane /SDA i probosanske snage tzv “građanske” (laž skriva cilj)  do završetka procesa kad postaju islamske.

jednom shvatimo i to je kjuč Izbora ako ne iziđemo na Izbore “Pobjedićemo sami Sebe”

 Aid “Upravlja “Muslimanskom Politikom”preko Islamske Zajednice “operativno” SDA-Bakir

Rasprava o nekom Bećireviću ili Slavenu Ragužu je  neozbiljna, naprotiv možemo razgovarati o udarnom terminu, o voditelju Stankoviću  koji je bio korektniji od malog Raguža, odnosno svjesniji  opasnosti koja se dobro primakla cilju Muslimana… Islamskoj Deklaraciji Alije Izetbegovića.
Sportskim rječnikom kazano to vam je kao radovati se promašenoj šansi iz ofsajda, radovati se autogolu ili cijelu utakmicu igrati bez lopte. Mnogi naši timski suradnici  su prokomentirali gostovanje Raguža ” bolje bi bilo da nije išao” : “za ovakav nastup trebaš biti jako nacionalno osviješten” :  “propustio je dati svoj obol u hrvatskoj priči u BiH a znao je to nekad učiniti” i slično, uglavnom promašaj.

 

No. vratimo se našoj temi, Hrvati su najveći ratnici branitelji Doma i Domovine, a po onom što se događa na terenu možda su ovog puta motivatori i organizatori  slični  malom Ragužu  pa miješaju kruške i jabuke. Politički cilj je jasan “samo zajedništvo nas može očuvati, osnažiti i integrirati za političku borbu. A to je Hrvatski narodni Sabor, prijeki “lijek” i recept političkog subjektiviteta u ovakvim uvjetima. Upravo onako kako je fra Luka Marić napisao: “Ne zaboravite izaći na Izbore 2. listopada, to je naša bitka i nikako se ne smijemo povući”  a iskreno, ako ne glasujemo za kandidat HNS-a Borjanu Krišto dajemo glas Željku Komšiću  i Islamskoj Deklaraciji.
Od Hrvata se traži da budu ruka pomirenja i ruka spasa, Hrvati jesu dobar narod i do danas su opstali iako mali upravo što Bog voli malene. Zajedno opstajemo, vidjeli ste utakmicu u Austriji, primjer sloge i snage zajedništva.
Autor objave Mladen Ljubić Vajta

     Naši Ministri u Federalnoj Vladi “Odradili su                                                                                                        “bezprjekorno” Svoju Zadaću