Home Kultura “Mi branitelji do jučer smo zajedno krvarili i ginuli za slobodu, izađite...

“Mi branitelji do jučer smo zajedno krvarili i ginuli za slobodu, izađite na izbore kako bismo je očuvali

204
0

Koordinacija Udruga proisteklih iz Domovinskog rata Grada Mostara poziva branitelje, braniteljske obitelji, kao i sve glasače s pravom glasa da izađu na opće izbore u Bosni i Hercegovini u nedjelju 2. listopada 2022. godine.

-Ne zanemarujte svoje demokratsko pravo jer izlazak na izbore je jedini način borbe protiv nepravde kojoj smo izloženi. Važan je svaki glas! Mi branitelji do jučer smo zajedno krvarili i ginuli za slobodu, time smo vas obvezali da je čuvate.

Ujedinimo se u zajedničkom cilju, izađimo na izbore, dajmo svoje povjerenje kandidatima i listama, predvođenim Borjanom Krišto, zajedničkom kandidatkinjom Hrvatskog narodnog sabora BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH, kako bi u svom mandatu poboljšali položaj Hrvata u Bosni i Hercegovini, te svojim programima doprinijeli razvoju i napretku.

Zato šaljemo javni poziv da svojim glasom utječete na stvaranje naše budućnosti i budućnosti naše djece, stoji u priopćenju Koordinacija Udruga proisteklih iz Domovinskog rata Grada Mostara./HMS/

Previous articleTjedni komentar….Hrvati su nepobjedivi ako su jedinstveni…..
Next articleZajednička kandidatkinja Hrvatskog narodnog sabora BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Borjana Krišto iz Gruda – Ovo je povijesni trenutak za hrvatski narod u Bosni i Hercegovini