Home Kultura GRUDE Branitelji na božićnom prijamu kod načelnika

GRUDE Branitelji na božićnom prijamu kod načelnika

241
0

Danas je u Općini Grude upriličen tradicionalni božićni prijam za članove Odbora za branitelje Općinskog vijeća Grude, predstavnike svih udruga iz Domovinskog rata općine Grude kao i predsjednika Udruge dragovoljaca i veterana iz domovinskog rata Županije Zapadnohercegovačke.

Uz načelnika općine Grude susretu su nazočili i predsjednica OV Grude Franka Leko, ministar hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata ŽZH Mladen Begić, ministar zdravstva, rada i socijalne skrbi ŽZH Tomislav Pejić, pomoćnica načelnika za opću upravu, branitelje iz Domovinskog rata i društvene djelatnosti Draženka Prlić.

Načelnik općine Grude Ljubo Grizelj na početku susreta zaželio je dobrodošlicu prisutnima te je izrazio iznimno zadovoljstvo odličnom suradnjom sa cijelom braniteljskom populacijom. U duhu blagdana zaželio je nazočnima obilje zajedništva, mira i nade te blagoslovljenu novu godinu.

U svom obraćanju ministar hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata gospodin Mladen Begić, istaknuo je sve važne datume i obljetnice za grudske branitelje kroz godinu. Na kraju svoga obraćanja zaželio je svim prisutnima čestit Božić i blagoslovljenu Novu 2023. godinu.

Nazočnima su se još obratili i predsjednik Odbora za branitelje OV Grude gospodin Jure Tomas i predsjednica Udruge branitelja iz Domovinskog rata oboljelih od PTSP-a gospođa Jadranka Spajić.

Susret je protekao u ugodnom blagdanskom duhu s željama za uspješnom budućom suradnjom./HMS/

Previous articleDalić: Ja sam iz maloga Livna došao na vrh svijeta
Next articleBorjana Krišto dobila mandat za sastavljanje Vijeća ministara BiH – Jedino ‘hrvatski’ član Predsjedništva protiv