Home Ostalo Herceg primio mostarskog boksera Emila Markića

Herceg primio mostarskog boksera Emila Markića

530
0

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanskogkantona županije (HNK) Nevenko Herceg primio je mostarskog boksera Emila Markića, koji je nedavno u Zurichu osvojio titulu prvaka u poluteškoj kategoriji po WBF verziji.

Čestitavši Markiću na osvojenom naslovu, Herceg je kazao kako ga kao dugogodišnjeg športskog radnika iznimno raduju uspjesi hercegovačkih sportaša na domaćim i međunarodnim takmičenjima, saoppšteno je iz Vlade HNK-a.

Uoči Londona Markić kod Hercega: Najbolji promotori županije i grada –

Markić kod Hercega: Najbolji promotori županije i grada

 

– Ovih dana sam u više navrata bio u prilici razgovarati s našim sportašima, koji su uspjesima – kako ekipnim, tako i pojedinačnim – obradovali građane našeg kantona, a posebno istinske prijatelje sporta. Na taj način postali su najbolji promotori grada Mostara i HNK-a. Emil svakako spada u kategoriju vrsnih sportaša i stoga mu, u lično i u ime Vlade, od srca čestitam na svemu postignutom – kazao je Herceg.

Dodao je kako će kantonalna vlada i dalje u podupirati napore sportaša kako bi im, barem dijelom, olakšala naporan put do državnih, europskih i svjetskih vrhova.

Markić je zahvalio Hercegu na čestitkama te govorio o svojim dosadašnjim rezultatima i zaprekama koje je prošao na putu do osvajanja titule prvaka u poluteškoj kategoriji po WBF verziji.

Premijer i zastupnik Herceg je kazao kako Emil spada u kategoriju vrsnih sportaša i stoga će uvijek imati potporu u Vladi HNŽ. – Herceg primio mostarskog boksača Emila Markića

(FENA)

Inače, Emil Markić boksom se počeo baviti 2000. godine, bio je juniorski reprezentativac Republike Hrvatske, deset godina nastupao je za Bosnu i Hercegovinu, pri tom osvojivši više puta naslov državnog prvaka. Od 2012. godine profesionalni je boksač u poluteškoj kategoriji.

 

Previous articleKampanja koju Narod uvažava” Vice Mihanović u službi “Svog” Naroda
Next articlePredsjedniče Čoviću, Bez ratnih zapovjednika nema ravnoteže u borbi za jednaka prava