Home Ostalo Predsjedniče Čoviću, Bez ratnih zapovjednika nema ravnoteže u borbi za jednaka prava

Predsjedniče Čoviću, Bez ratnih zapovjednika nema ravnoteže u borbi za jednaka prava

501
0

Ministar Odbrane HVO Vlado Šoljić je “Naš najveći štit istine  o domovinskoj povjesti”

Uvaženi Predsjedniče jednostavno moramo upozoriti radi uloge i zbilje u kojoj živimo. I najmanji  od nas u lancu odgovornosti za stanje u kojem se nalazimo kao hrvatski narod u Bosni i Hercegovini dužan je opominjati radi budućih akcija i odlučivanja. Mnoštvo je onih koji su predobro plaćeni kako bi bili savjetnici, istraživali sve naše snage i slabosti, te pripremali Vas za sve prijetnje i prilike.
Glas razuma koji je spreman život dati za svoj narod i ognjište svoje vas upozorava kako bez nacionalne politike nema ni političke opstojnosti ili jednakih političkih prava Hrvata u BiH
Udruge su kao dioničarska društva i nisu niti mogu biti nasljednici domovinske nacionalne politike. A u saznanju smo kako “udruge” namjeravaju “skloniti” ministra obrane HRHB  Vladu Šoljića što nije dobro. Tražimo od Vas da ih upozorite kako se ne bi trebali  “igrati vatrom” i eliminirati naš najveći štit istine  o domovinskoj povjesti i svaka ružna riječ upućena  Ministru Šoljiću je upućena nama istinskim braniteljima Hrvata i hrvatskog ognjišta.
Zasigurno ćemo reagirati a takva retorika nam nije potrebna, jer politički cilj i spas u ovim vremenima je zajedništvo. Od svih domovinskih udruga branitelja očekujemo objave potpune istine o domovinskoj povjesti sa cjelokupnim kontekstom događaja, bez “prilagodbe” pojedinačnim interesima (izgradnja lažne istine i poluistine)

Previous articleHerceg primio mostarskog boksera Emila Markića
Next articleKATARINA ZOVKO IŠTUK !”RIČI MOGA ĆAĆE”