Home Ekonomija Iz štale na maturu! Učenica oduševila transformacijom

Iz štale na maturu! Učenica oduševila transformacijom

41
0

Anđelija Ilić (15) na TikToku je objavila video koji je oduševio regiju. U snimci koju je dosad pregledalo više od 2.4 milijuna ljudi Anđelija je pokazala svoju transformaciju za malu maturu u školi, odnosno za proslavu kraja osnovnoškolskog obrazovanja.

 

 

 

 

Na početku videa Anđelija stoji u štali obučena u radnu odjeću, a već u drugom kadru je našminkana, sa sređenom frizurom i u elegantnoj bijeloj haljini. Izgleda prekrasno.

“Top”, “Predivna si, djevojko”, “Respect”, “Lijepa si u obje kombinacije”, “Ne treba ti ni gram šminke”, neki su od komentara ispod viralnog videa.

Anđelija je za portal 017 govorila o svojim obvezama kod kuće. Odlična je učenica, a uz školske obaveze, stiže i pomagati roditeljima. Prije i poslije škole brine se o kravama na farmi. Da bi završila sve obaveze, ustaje se oko pet sati ujutro.

 

“Od malih nogu sam tako naučila. Meni dan izgleda tako što ustanem oko pet-šest sati, kopamo sjenažu, to je smjesa od kukuruza koju držimo u silosima. Ona 30 dana stoji tako i poslije je dajemo kravama. Roditelji kažu da sam im desna ruka, nisam sama, naravno.

Naučili musti krave s 11 godina

Naučila sam musti krave prije četiri godine. Bilo je malo nerviranja, nisam uspijevala odmah, ali kasnije sam uspjela. Posebna je ljubav prema kravama. Svaka ima svoje ime i dala sam im moderna imena. Bikove ćemo imati uskoro”, rekla je.

O viralnom videu je rekla: “Rijetko tko živi ovakav život i rijetko tko to podržava od mlađih generacija. Svi misle da se u štalu ulazi radi slikanja, snimanja i pregleda i da se onda samo izađe. To nije tako”, rekla je.

Upisala je Poljoprivredno-veterinarsku školu te joj je cilj vratiti se na farmu pomagati roditeljima oko životinja.

Megy M. /Foto: TikTok

 

 

Previous articleHrvatski košarkaši nakon velike drame na korak do Pariza, sutra finale protiv Grčke
Next articlePOMORSKI MUZEJ CRNE GORE DNEVNO OBIĐE OKO HILJADU POSJETILACA