Home Kultura Izborni komentar: “Analitički Tim bpz.” Istina i Vjera u Kandidate HDZ-a vodi...

Izborni komentar: “Analitički Tim bpz.” Istina i Vjera u Kandidate HDZ-a vodi ka Uspjehu na “Povjesnim Izborima u Mostaru 2020!

798
0
Svaka dobronamjerna potpora ima svoju težinu…. Svjedoci smo  mnogih anketiranja koji se provode na temu lokalnih izbora u Mostaru. Što jest, jest, izbori su top tema domaće javnosti. Svaki postupak zahtjeva obrazloženje.
Slijedom istog analitički tim  BPZ.BA koji još opslužuje portale Tropolje info, te MM portal želi staviti na raspolaganje svoj medijski prostor najistaknutijim i najaktivnijim kandidatima i kandidatkinjama na listama za gradska područja, Jug, Sjever, Jugozapad, Zapad i Gradskoj listi grada Mostara.
S obzirom na istinu kako već 12 godina čekamo na lokalne izbore u Mostaru, evo konačno je izborna groznica postala stvarnost. Naš tim je mnogo vremena proveo u analizama i anketama. Naravno uzeo je u obzir ii mišljenja uglednih i priznatih osoba grada Mostara.
Medijski prostor je zasluženo dobio dr. Mario Kordić, kao nositelj Gradske liste HDZa, najorganiziranije i najsnažnije (stožerne) političke opcije u Hrvata Bosne i Hercegovine. Dr. Mario Kordić je ostvario uspješnu poslovnu karijeru u oblasti zdravstva kao doktor i kao ravnatelj Doma zdravlja, financijski neovisan, što je poželjan temelj za kvalitetno i neovisno bavljenje općim dobrom (zadaća politike)  Izraženih je organizacijskih vještina. Sveukupna znanja  i vještine uz organizacijske sposobnosti su  vidljivi u organiziranju rada Doma zdravlja Mostar u uvjetima života sa COVID 19
Domoljub i čovjekoljub, nacionalno osvješten i poduzetan. Obilježavanjem obljetnice utemeljenja HZHB pozvao je istaknute institucije i pojedince kao što su Jadran Topić, živa legenda Grada Mostara, svjetskog glasa, koji upravo daje bezrezervnu potporu dr. Kordiću kao nositelju liste HDZa BiH i budućem Gradonačelniku Mostara.
Sljedeća koja je dobila medijski prostor je kandidatkinja na Gradskoj listi i poziciji broj 8. Ljilja Zovko, diplomirana ekonomistica, sa dugogodišnjim iskustvom u bankarstvu, a posljednjih godina obnašala je dužnosti zastupnice u Parlamentu Federacije BiH , izaslanice u Domu naroda BiH i istovremeno predsjedateljice Kluba Hrvata u Domu naroda BiH. Obnašajući visoke dužnosti, pokazala se kao vjerodostojna narodna dužnosnica, koja je u kontaktu sa biračkim tijelom prepoznata kao političarka dostupna narodu i njegovim potrebama, istinski borac za jednakopravnost Hrvata. Postavljen tenk na spomen obilježju zaustavljanja tenkova Široki Brijeg –  Polog | Dnevnik.ba
Naš tim vjeruje kako će  biti zapamćena kao  političarka koja je svojom otvorenošću doprinijela “oživljavanju” Poskok bojne – prve dragovoljačke postrojbe u BiH i otvorila put ka realizaciji zahtjeva za postavljanje tenka na mjestu u Pologu gdje su zaustavljeni tenkovi JNA, kao osoba koja je otvorila put do ministrice obrane Marine Pendeš i svih daljih događaja. Osoba koja u svakom vremenu, imala ili ne političku dužnost, dolazi gdje je trebaju, na raspolaganju sestri misionarki Vedrani Ljubić iz Ugande prigodom posjete BIH. Takvo požrtvovanje može dati samo izuzetno  socijalno nadarena osoba.  Rođena je mostarka i živi na obje strane grada, zna može i hoće zastupati zajedništvo na dobrobit svih.  Suosjeća sa obiteljima poginulih branitelja, razumije i zalaže se za rješenje njihovih problema.
Sljedeći koji je dobio medijski prostor, a   i pohvalu uvaženog mostarca, čiji korijeni su utkani u povijest borbe i stradanja za hrvatski dom i domovinu,  Dalibora Miloša. koji  reče kako je Antonio Zelenika Braco najpozitivniji kandidat za Gradsko vijeće na Područnoj listi jugozapad  pod brojem 3….istražili smo i potvrdili zanimljiv životopis, Antonio je  maloljetni dragovoljac  a jako omiljen u Mostaru,  na obje obale, diplomirao sigurnosne studije, angažiran na uređenju okoliša, komunikaciji sa svim “usporenim,, institucijama, što pozitivno oslikava njegovo sebedarje od mladih dana u obrani Mostara do danas. Požrtvovan, odgovoran a osobito prepoznat po upornosti u zastupanju i rješavanju svakodnevnih  problema grada.
Ove tri osobe su izbor našeg tima a sad otvaramo medijski prostor za sve koji životom svjedoče zanimljiva i vjerodostojna životna iskustva.
Birajmo, a za izbor treba odluka, a da bi odlučili potrebne su informacije.
Naš tim je odlučio otvoriti medijski prostor za životne priče kandidata i kandidatkinja u ovo 28 dana kampanje.
Sretno svima.
ANALITICKI TIM BPZ
VODITELJ TIMA
MLADEN LJUBIC VAJTA
HDZ BiH: Mostar europskih vrijednosti naš je cilj i program – Centralna.ba
Previous articleNOVA SAZNANJA Markotić: Virus nakon devet dana ne može izazvati infekciju
Next articleDr. Mario Kordić nositelj liste HDZ-a BiH za Gradsko vijeće Grada Mostara – Gradska izborna jedinica. U povodu početka izborne kampanje za Grad Mostar