Home Kultura Izborni Zaključak ” Doktore Kordiću” Mostar čeka Bitka (demoktatska) Svih Bitaka

Izborni Zaključak ” Doktore Kordiću” Mostar čeka Bitka (demoktatska) Svih Bitaka

579
0
Izbori su prošli, narod je rekao svoje. Političari će (valjda) izvući pouke, svatko za sebe ili zajednički, stranački. Neki kao da nisu svjesni da u politici ne postoji kategorija neprijatelja; psotoje partneri ili trenutni protivnici. Takvi pojedinci zasigurno nisu sretni zbog izljeva mržnje koju su, sluteći valjda vlastiti poraz, preplavljeni frustracijama i kompleksima iz dosadašnjih izbora, upućivali pojedincima, ali i cijelim listama. Zato je dobro ohladiti glave, smiriti strasti i vidjeti što tko može konkretno učiniti za svoj kraj, bilo kao vladajući, bilo kao kvalitetna oporba.
Čestitam svim izabranim načelnicima, vijećnicama i vijećnicima, pozivajući ih na zajednički nastup na izborima u Gradu Mostaru. Kao što su drugima starteški važne općine u Federaciji Travnik i Novi Travnik, Stolac i Mostar… tako je i nama Hrvatima u BiH, demokratska “bitka svih bitaka” – pobjeda na izborima u gradu Mostaru.
Kao što sam nastojao pratiti i podržavati baš SVE kandidate u svim općinama gdje žive Hrvati Središnje Bosne, ohrabrujući parlamentarizam unutar hrvatskog biračkog korpusa ispod Kupreških vrata i Ivan planine, tako ću od danas svim srcem i svim snagama podupirati kandidate HDZ-a u Mostaru. Jer, drugog puta nema! Luksuz potpune demokratizacije i opuštenog parlamentarizma nažalost si ne možemo dopustiti prije nego riješimo hrvatsko nacionalno pitanje u BiH, u kojemu je pravedan i pravičan izborni zakon bitno, ali ne i jedino neriješeno pitanje.                                                                                Analitički Tim bpz.ba  Ivan Baćak
Ivan Baćak (14) Izborna jedinica(11) HDZ- | Bpz.ba
Previous articleINTERVJU: Slaven Zeljko: Uvjeren sam da će HDZBiH imati većinu u Gradskom vijeću Mostara
Next articleHrvatske stranke neće imati niti jednog vijećnika u tri većinski bošnjačke županije