Home Kultura Mario Ančić oženio zgodnu liječnicu, ovo su jednine fotke s vjenčanja

Mario Ančić oženio zgodnu liječnicu, ovo su jednine fotke s vjenčanja

1462
0

Naš proslavljeni tenisač Mario Ančić, osvajač Davis cupa s reprezentacijom Hrvatske, a danas uspješni investicijski bankar s adresom u New Yorku, uplovio je u bračnu luku. Sudbonosno da zgodnoj liječnici Mili Fabris izrekao je u crkvi Sv. Eufemije Rovinju.

 

Par je za ceremoniju vjenčanja odabrao Rovinj i tamošnju crkvi Sv. Eufemije, a intimna svadba je održana u krugu obitelji i najbližih prijatelja, u skladu s epidemiološkim mjerama. Atraktivna mladenka zablistala je u vjenčanici s potpisom domaćeg brenda eNVy room.

Na svadbi je uz kumove Katarinu Puljić i Antu Kušurinu, nekadašnjeg veslača, nazočilo još 15 uzvanika iz kruga najužih članova obitelji.  Marijevi roditelji porijeklom su iz Sinja, a Mario je odrastao u vjerničkom duhu i kao sportaš spominjao svoj katolički odgoj.

Nakon prekida teniske karijere zbog zdravstvenih poteškoća posvetio se znanosti. S 31 godinom doktorirao je pravo na prestižnoj newyorškoj Columbiji, a radio je i za jednu od najvećih svjetskih banaka Credit Suisse. Mario trenutno radi za američki investicijski fond čiji je dopredsjednik upravo njegov vjenčani kum Ante Kušurin.

Zanimljivo je da je da je investicijski fond  One Equity Partners, u kojem rada naša dva Olimpijca,  investirao u vodnjanskog IT diva ‘Infobip’. One Equity Partners uložio je prošle godine više od 200 milijuna dolara u vodeću hrvatsku softversku kompaniju, a pomagat će joj u širenju na američko tržište i izlasku na neku od svjetskih burzi.

 

Mila Fabris , supruga Marja Ančića, samozatajna je liječnica pa nema profil na društvenim mrežama

O novopečenoj supruzi Marija Ančića ne zna se puno. Mila nema javne profile na društvenim mrežama i ne voli se izlagati javnosti. Poznato je tek da je diplomirala medicinu na Medicinskom fakultetu u Splitu te da je nekoliko godina kasnije specijalizirala anesteziologiju. Na njezinom Linkedln profilu stoji da od 2018. godine radi u KBC-u Split.

 

Visokoj tamnokosoj Splićanki, bijela vjenčanica s V izrezom i volanima na ramenima pristajala je kao salivena. Ukrašena je prepoznatljivim detaljima eNVy rooma poput romantičnih volana, a dramatici pridonose zavodljivi izrezi, nabori na tkaninama i neodoljiva igra punih i prozirnih materijala poput svile, tila i materijala izvezenih svjetlucavim ljuskicama.

Megy M. /Foto: društvene mreže

Previous articleMILANOVIĆ: Hrvatska treba vršiti pritisak da se poštuje Dayton, ispod tog standarda ne možemo ići
Next articleAlkar Ivo Zorica: Blaženko Boban je veliki prijatelj cijele Cetinske krajine i ima moju potporu