Home Vijesti Modna marka Parfois za nova putovanja

Modna marka Parfois za nova putovanja

1506
0
SHARE

Portugalska modna marka za nadolazeću sezonu proljeće-ljeto 2016. pripremila je kolekciju kojom je prikazala »ženu na putovanju«.                             uređuje Milijana Marić

 

Portugalska modna marka vrhunskih modnih dodataka, dostupna na prodajnim mjestima Parfois u Zagrebu i Osijeku (Arena Centar, Westgate i Avenue Mall), te trgovinama Sportina diljem Hrvatske, za nadolazeću sezonu proljeće-ljeto 2016. pripremila je kolekciju kojom je prikazala »ženu na putovanju«. Nova kolekcija predstavlja ženu koja je samouvjerena, neovisna i prije svega – stvarna.

Modna marka svojom kampanjom Na putovanju, koja je snimana u zapuštenom području vulkana Teide na otoku Tenerife, priča o ženi koja planira svoje putovanje bez obzira na prošlost. Ta žena kreće se putevima koji vode kroz pustinjski krajolik, jedinstveno i fascinantno. Sama odlučuje kamo ide, čime pokazuje svoju beskonačnu moć i slobodu.

Modnoj marki uspjelo je pokazati svestranost artikala najnovije kolekcije time što simbolizira četiri različita puta u nepoznato. Ta četiri puta stvorena su da upotpune svaka svoj tip žene.

Romantična djevojka s cvijećem

Jedan od glavnih trendova kolekcije proljeće-ljeto 2016. biti će torbice s tiskom i bogati šalovi sa zapadnim utjecajem cvjetnih motiva i pastelnih tonova, te crnom bojom kao pozadinom. Istupa i vintage nakit s dodacima od antičkog zlata i nepravilnim kamenjem koje podsjeća na vitraje iz doba art deco.

Urbana i mladenačka

Mladenačka strana kolekcije prikazana je u torbicama nedovršenog izgleda. Za nju je značajan vrlo velik nakit s komadima obojane smole i kamenjem u boji, koje podsjeća na divovske cvjetove, u kombinaciji s nešto više stiliziranim i jednostavnim komadima, s ključnim detaljima od srebra ili zlata.

Elegantna i minimalistička

Opisuju je minimalizam i profinjenost. U sljedećoj sezoni ova žena nositi će torbice svijetlih boja sa životinjskim uzorcima i diskretnim grafikama. Nakit oponaša geometrijske uzorke i dodaje im poludrago kamenje i brušene dodatke od zlata ili srebra, a najviše istupaju naušnice inovativnih oblika.
Etnička, narodna i plemenska

Posljednji Parfois trend donosi torbice obogaćene kamenjem, vezovima, kuglicama, resicama, etničkim i životinjskim uzorcima. Oni se stapaju s materijalima kao što je reljefna koža, antilop i svila. Nakit izgleda kao ručni rad i udružuje makrame, prirodno kamenje i perje. Sandale možete birati s platformom ili u niskoj izvedbi. S aplikacijama od kuglica, resica i slamnatih trakica, savršeno nadopunjuju plemenski i etnički izgled.
Moderne torbice, marame, remene i nakit kolekcije proljeće-ljeto 2016. možete pronaći u Parfois trgovinama u Zagrebu (Arena Centar, Westgate) i Osijeku (Avenue Mall), te u Sportina trgovinama diljem Hrvatske.