Home BIH MOSTAR Obilježena 22. godišnjica smrti Joze Leutara

MOSTAR Obilježena 22. godišnjica smrti Joze Leutara

534
0

MOSTAR

Obilježena 22. godišnjica smrti Joze Leutara

Danas je 22. godišnjica smrti Joze Leutara, zamjenika ministra Federalnog ministarstva unutarnjih poslova i člana Predsjedništva Hrvatske demokratske zajednice BiH, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Leutar se 16. ožujka 1999. godine u službenom automobilu vozio na posao kada je u 07.45 sati ujutro u sarajevskom naselju Ciglane eksplodirala eksplozivna naprava koja se nalazila u njegovom vozilu. Preminuo je u Univerzitetsko kliničkom centru Sarajevo 28. ožujka od posljedica eksplozije naprave postavljene u njegov službeni automobil, a ukopan je na groblju “Masline” u Mostaru.

U povodu 22. godišnjice smrti zamjenika ministra Federalnog ministarstva unutarnjih poslova Joze Leutara, izaslanstvo Hrvatskog narodnog sabora danas je položilo vijenac i upalilo svijeću na njegovom grobu u groblju Masline u Mostaru.

Vijence su, uz članove obitelji Leutar, položili i izaslanici Hrvatskog narodnog sabora, izaslanstva Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko – neretvanske, Zapadnohercegovačke i Hercegbosanske županije.

Sveta misa zadušnica služit će se sutra u katedrali Marije Majke Crkve u Mostaru./HMS/

Previous articleEveline Napaja Keke”Life Pages writes…..”THE LIFE OF THE PAGE WRITES”
Next articleZavršava se uređenje mostarske ceste s pripadajućom i infrastrukturom