Home Vijesti “Oni Srbiji drže lekcije? Bolje neka me ne vuku za jezik”

“Oni Srbiji drže lekcije? Bolje neka me ne vuku za jezik”

1200
0

“Oni Srbiji drže lekcije? Bolje neka me ne vuku za jezik”Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će sporazum o pravosuđu biti sproveden u petak ili u ponedeljak, i istakao da je Srbija pouzdan partner i da joj ne treba držati predavanja po pitanju rokova.

Srbija pouzdan partner: Aleksandar Vučić

– Neki kasne u formiranju Zajednice srpskih opština četiri godine i šest meseci, od aprila 2013. godine…I ne pada im na pamet da urade to, i imaju podršku od mnogih iz sveta… Bolje da me ne vuku za jezik – rekao je Vučić, odgovarajući na pitanja novinara da prokomentariše “insinuacije iz EU da je Srbija zabranila sudijama srpske nacionalnosti da polože zakletvu na KiM”.

Komentarišući izjavu portparolke Evropske komisije da Brisel žali zbog nesprovođenja sporazuma o pravosuđu, Vučić je rekao da je Srbija na to već navikla.

Dodao je da će uskoro biti sproveden i sporazum o pravosuđu:

– Imamo mi određene stvari koje još ovde treba da obavimo – da li će to biti u petak ili ponedeljak to će se dogoditi jer Srbija je pouzdan partner, nikoga ne laže i nikoga ne obmanjuje.

– A i jedni i drugi neka razmisle da li to mogu da kažu. Srbija će da ispuni šta je obećala. A oni drugima neka drže predavanja – rekao je Vučić.

Previous articleCVIJEĆE ZA DOČEK: Evo o čemu su Grabar Kitarović i Putin razgovarali u Sočiju
Next articleVlada spremna: Vreme je za istinu o NATO bombardovanju