Home Scena Pogledajte spektakularni nastup Lady Gage na Super Bowlu

Pogledajte spektakularni nastup Lady Gage na Super Bowlu

1499
0
HOUSTON, TX - FEBRUARY 05: Musician Lady Gaga performs onstage during the Pepsi Zero Sugar Super Bowl LI Halftime Show at NRG Stadium on February 5, 2017 in Houston, Texas. (Photo by Kevin Mazur/WireImage)

Lady Gaga je definitivno donijela nastup iz vrhunske lige na poluvremenu Super Bowla!

Foto: Guliver/Getty Images

Ona je počela na stadionu sa patriotskom najavom “God Bless America” i “This Land Is Your Land” u kristalnom bodiju, a potom je osigurala sebi slavu svojim sjajnim nastupom!

Prvo je tu bio omaž pjesmama sa albuma Born This Way, “Edge of Glory”, a potom je pevala i “Poker Face” nad publikom nastavljajući da leti kao akrobata da bi konačno zauzela svoje mjesto na bini.

Foto: Guliver/Getty Images

Pridružilo joj se nekoliko igrača pa su nastavili šou, a Gaga je potom izvela ozbiljnu koreografiju za “Born This Way” i to ispratila saradnjom sa Beyonce iz 2009. godine – “Telepohone”.

Foto: Guliver/Getty Images

Potom se vratila dalekim počecima i otpjevala svoj debi hit “Just Dance”. Nakon nekoliko starih hitova došao je na red album Joanne pa je sjela za klavir i svirala “A Million Reasons”, međutim ubrzo je prešla na nešto življe i brže – “Bad Romance” za veliko finale!

Vatrometi su je pratili na srebrnim stepenicama kada je završavala nastup, što je imalo sjajan efekat za kraj!

IZVOR: MTV.RS

Previous articleKada, ipak, ne treba reći: “Volim te”
Next articleFOTO / Ruska ljepotica blista: Irina Shayk trudna?