Home Zdravlje Kada, ipak, ne treba reći: “Volim te”

Kada, ipak, ne treba reći: “Volim te”

1548
0
Relaxed couple at home on couch

Znamo, ponekad se čini da ćemo ostariti dok čekamo da partner prvi izgovori da nas voli. Nemamo ništa protiv preuzimanja inicijative, ali ponekad je bolje malo pričekati.

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Ovo su situacije u kojima nije pametno reći: “Volim te”.

Na samom početku veze

Većini je ovo sasvim logčno, ali postoje ljudi koji se toliko zaljube da si jednostavno ne mogu pomoći. Prejako zaljubljenoj osobi je to lijepo, romantično i jedino ispravno, a onoj koja sve proživljava malo manje intenzivno može biti zastrašujuće.

Kad zapravo niste ni u vezi

Prijateljstvo s povlasticama, seks za jednu noć koji se pretvorio u seks za tri noći, frajer koji jedva zna da postojiš… ako izgovoriš da voliš nekoga kome je ljubav s tobom zadnja stvar na pameti, svima će biti neugodno.

Kad je njegova prošla veza još svježa rana

Ako je on donedavno bio u dugoj vezi koja je loše završila, “volim te” nije najpametniji pristup jer bi mu se moglo činiti da požuruješ stvari. U ovakvim je situacijama bolje pričekati da on to izgovori prvi.

Kad je to ucjena

Postoje žene koje će nakon što nekome kažu da ga vole pitati: “A ti mene?” Ako si još niste izrazili ljubav ovim riječima, ucjenjivanje i iznuda priznanja ljubavi nikako nije dobra taktika.

IZVOR: INDEX.HR/ROGUE

Previous articleSAŠA KOVAČEVIĆ BESAN: Preseo mu odmor na Tajlandu! Evo šta je IZNERVIRALO pevača
Next articlePogledajte spektakularni nastup Lady Gage na Super Bowlu