Home Kultura Političko-Braniteljski Komentar”Zagrebe Ovo je Istina o Našoj Sudbini…….!

Političko-Braniteljski Komentar”Zagrebe Ovo je Istina o Našoj Sudbini…….!

728
0
ODLUČUJUĆI….. IZBORI 2022   u diskriminatornim, nezakonitim uvjetima koje je sudbonosno za Hrvate  kreirao i nametnuo Petrič 2001 s ciljem “pokoravanja” Hrvata i “napretka demokracije” vladavinom dva naroda u dva entiteta, eliminiranjem  političkih prava i demokratske volje  Hrvata.
Suza  krene na sjećanje tih dana, uzaludan je bio krik lava u pustinji…. veliki moćni lobisti su krenuli na Hrvate u BiH.
Sjetih se svih  laži, torture i montiranih procesa, samo da se “vlasi ne sjete” istinskog cilja (tajno dogovorenog) kontinuirana povijesna masovna “egzekucija” se nastavlja – ovaj put “eliminiranje političkih demokratski izabranih dužnosnika, kako bi se pozicionirali podobni nazovi Hrvati sa halal certifikatom. 200 dužnosnika je eliminirano, politički.Kako je uništena Hercegovačka banka? / Bljesak.info | BH Internet magazin
To je bio najžešći udar na jedinstvo Hrvata u BiH.
2001 – dekada snaženja podobnih političkih predstavnika Hrvata bez identiteta i karaktera. Gotovo da su uspjeli eliminirati istinske Prvake hrvatskog političkog korpusa u BiH. Načinjena šteta nikad nije popravljena…. upravo događaji i ideje koje su sad na političkoj sceni su rezultat egzekucije 2000-tih. Ali “čovjek snuje a Bog određuje” 2010 godine se neočekivano mijenja situacija, budi se nada u dobro, ali to je samo privid, jer zlo djeluje tajnovitim spregama. Na svijetlo zlo izlazi kad osjeti da je snažno i nepobjedivo. Upravo to se dogodilo 2018 na izborima, javno negiranje Hrvata kao naroda jednakog Bošnjacima i Srbima. Negiranjem  se ide javno u kampanju , usmjeravaju se “mitraljezi” prema Hrvatima, izmišlja se, laže i medijski linčuje Prvak hrvatskog naroda. Međunarodna zajednica šuti i dopušta , očekujući kako će svi Hrvati rado napustiti BIH i ići u bolju i organiziranju EU svijet ( “pa vi ste građani EU” kaže EU dužnosnica)
2018 godine ideali o zajedničkoj zemlji tri jednakopravna naroda, strelovito se pretvaraju u ideal “jedan čovjek =jedan glas, a obilato  promovira “građanska BiH, kao da nije bilo rata, i Mirovnog Sporazuma koji je zaustavio rat.  Zašto su se javno obznanili snovi bošnjačkog političkog korpusa??? Upravo taj koji ih je osnažio želi haos u BiH i “vječne kontroliran nemire” (strategija upravljanja geopolitičkim interesima zemalja koje nikad nisu u ratu a vojska joj gine u svim ratovima nakon 1945 te)
Šta mogu Hrvati učiniti, ono što su činili stoljećima prije, bez iluzija o tuđoj pomoći, uzeti svoju budućnost u svoje ruke, svim raspoloživim sredstvima se boriti za politička i sva druga prava u BiH. Imamo široku mrežu Hrvata u svijetu, ugraditi ih u mrežu solidarnosti i odgovornosti za budućnost naraštaja u domovini hrvatstva Herceg Bosni. Dobrodošao je svaki mali pomak ka izgradnji svijesti o dubokom korijenu koji nas veže od postanka do danas. Povezanost korijena i ploda je neraskidiva, aktivira se kad je najpotrebnije, a sad je čas za okupiti, objediniti sve “plodove” radi očuvanja korijena. Očekujemo od Prvaka hrvatskoga naroda da vodi narod i pod cijenu svakog mogućeg “pritiska” izdrži na kormilu i zadatku koji ga je zadesio, jer u pitanju je politička opstojnost hrvatskog naroda (korijen, čiji su plodovi  rasprostranjeni širom svijeta). Najpotrebniji smo svom narodu, ma gdje se nalazili, kako bi iskazali  Davidovu snagu “najmanjeg” Ovo su teška vremena  a mi smo narod koji je “pod križem” najsnažniji jer zna kako slijedi “uskrsnuće/spasenje”
Svi u politički , demokratski stroj za narod svoj…..
Autor Objave: Mladen Ljubić-Vajta i analitički tim
Previous articleSlaven Planinić “Juraj Soldo izuzetno je fizički jak ali i tehnički potkovan borac i velika mi je čast što je član i našeg kluba.
Next articleMilanović specijalcima: Od 75 poginulih suboraca, 30 su rođeni u BiH. Njihovim potomcima ne smijemo zabiti nož u leđa