Home Europa PORUKA IZ CIBONE

PORUKA IZ CIBONE

1093
0

Autor

Završio Opći sabor HDZ-a, Kovač: Ključne procese ne smiju voditi mimo naše stranke tzv. eksperti bez demokratskog digniteta

Završio je XVIII. Opći izvještajni sabor HDZ-a oko 17.30 u subotu koji se održao u Košarkaškom centru Dražen Petrović. Pred kraj je govorio i Miro Kovač.

26.05.2018. u 18:03

Kovač je iznio kritiku zbog trenutne afere Hotmail koja trese HDZ i Vladu ističući kako je stranka pobijedila na izborima pozivajući se na vjerodostojnost.

“Bez vjerodostojnosti nema pobjeda, učili smo na svom iskustvu, na svojim greškama. Pobijedili smo pozivajući se na vjerodostojnost. U našoj demokraciji ključne procese ne smiju voditi mimo naše stranke tzv. eksperti bez demokratskog digniteta, ti su eksperti HDZ-u u prošlosti nanijeli veliku štetu”, poručio je Kovač.

Naglasio je kako se “ne može izaći i prerezati članska iskaznica”.

“To je ponižavanje svih članova HDZ-a. Eksperti da, ali u funkciji hrvatske Vlade, politike. Biti vjerodostojan znači da činiš što govoriš i govoriš što činiš. Ne smije se dogoditi da se potajno pije vino, a javno propovijeda voda”, istaknuo je Kovač i pozvao na jačanje unutarstranačke demokracije.

“Ako budemo vjerodostojni, ne moramo se bojati ljudi koji prodaju nekejeftine recepte”, poručio je.

Također je zaradio glasan pljesak onih preostalih članova u dvorani.

Na XVIII. Općem izvještajno saboru HDZ-a govorili su Andrej Plenković,Gordan Jandroković, Milijan Brkić, Ivana Maletić, Davor Ivo Stier,Domagoj Ivan Milošević, Drago Krpina i Miro Kovač.

Previous articleOdrži li se ovakav kriminalni politički sustav, od Hrvatske vrlo skoro neće ostati kamen na kamenu
Next articleSokola nisu voljeli