Home Kultura Predivna Alijina unuka je na tako lijep način kršćanima čestitala Božić i...

Predivna Alijina unuka je na tako lijep način kršćanima čestitala Božić i potom su je dočekale uvrede. Hvala joj od sveg srca i neka izdrži!

40
0
SHARE

Kršćani diljem svijeta obilježili su najradosniji kršćanski blagdan – Božić. Ovaj blagdan slavi se 25. prosinca kada se, po Evanđelju, rodio Krist – Sin Božji.

Božić je, međutim, daleko više od kršćanskog vjerskog obilježja. Desetljećima unazad, osim vjerskog, Božić je dobio i svoj sekularni, kozmopolitski, a napose potrošački karakter.

Osim rođenja Božjeg Sina, Božić je i veliki praznik konzumerizma, zapadnog načina i shvaćanja svijeta i života i slično. Tako Božić slave i mnogi pripadnici drugih religija ili nereligiozni ljudi.

Jedna od njih je i Nađa Berberović, ni više ni manje, unuka Alije Izetbegovića, bošnjačkog lidera s početka rata u BiH devedestih.

Ona se fotografirala ispred luksuzno urešene jelke uz natpis “Sretan i radostan Božić” na hrvatskom i engleskom jeziku. “Nije ovo naš blagdan”, pomislio bi, vjerojatno, njen djed kada bi ovo vidio.

Nađinu objavu na društvenim mrežama mnogi su pozdravili u komentarima pohvalivši to što je učinila. Nije, međutim, svima sjelo ono što je učinila pa su joj neki, kako sama kaže, “veliki vjernici” prijetili u komentarima.

O tomu se oglasila na svom Instagramu, a to možete pogledati u nastavku.