Home Kultura Predsjedniče “Čuvaj se “Prijatelja” koji Šute ….Opasni su “gledaju” u Oči

Predsjedniče “Čuvaj se “Prijatelja” koji Šute ….Opasni su “gledaju” u Oči

654
0
SHARE
Mnogo čitam i pratim naše političare, njihove istupe i moram priznati osjeti se zabrinutost  ne samo zbog pandemije već i zbog političke nesigurnosti u ovoj napaćenoj i krvlju natopljenoj zemlji Bosni i Hercegovini
Predsjednik Federacije Marinko Čavara u svom govoru sa velikim oprezom ističe kako se spremaju teška  vremena s posebnim osvrtom na 2022 godinu.
Najnoviji napad na veleposlanstvo Hrvatske u Sarajevu vjerodostojno demostrira nazovi “građansku” politiku Sarajeva, koja nije nimalo optimistična ako joj se pridruže izjave i akcije tkz. Ministrice  inozemnih poslova BiH.
Politička nestabilnost je  izazvana a uskoro ćemo saznati s kojim ciljem i za čije političke interese. Nevjerovatna medijska izmišljotina “incidenta” sa gostovanjem Euro zastupnice Željane Zovko. Burno reagiranje dirigiranog udruženja novinara i istovremena sljepoća istih (ne reagiranje) na fašističke izjave jednog  novinara. Mnogo pokazatelja “montiranog” procesa a uskoro vidimo i usmjerenje željenog učinka.
Dobro narod kaže “ništa se nije sakrilo”
Očekujemo  pragmatične odgovore naši političara u ovom nadolazećem mjesecu veljači, koji je uvijek bio mjesec pripreme.
Zato pitam naše legalne i legitimne zastupnike i izaslanike jesu li spremni biti narodni štit  od sarajevske građanštine (unitarizma)
Potporni i nosivi zid je zajedništvo koje su pohlepnici narušili i obvezni su snositi odgovornost za učinjenu štetu hrvatskome puku.

Tjedni komentar… Rodi li majka junaka da upita za Ivana Ivića??? na Sjednici Predsjedništva HDZ-a BIH .možda da upita Dopresjednicu Borjanu Krišto “podnesi Izborno izvješće u Hercegbosanskoj Županiji

OSOBNI STAVOVI Čović nije želio 'treći', a za Karamatića i Vukadina 'treći' je rješenje - Republika

Razgovarajte o mreži zajedništva koju nitko nema pravo kidati. Svi ste odgovorni, ako ne procesuirate krivce.
Hrvatski narod Bosne i Hercegovine vam je dao povjerenje i glas zato opravdajte to suzdržite svoj egoizam, razmišljajte u interesu zajedništva.
Ne spominjite zatvaranje OHRa i okanite se Visokog predstavnika, mnogo važnije je poštivanje Statuta HDZa
Predsjedništvo je dužno poništiti nelegalne i ne statutarne Odluke nelegalnog i ne legitimnog predsjednika županojskog odbora HDZa Hercegbosanske županije te vratite stanje na prije.
Ivan Vukadin je legalni i legitimni član Predsjedništva HDZ BiH, a Ivana Ivića predložite za povjerenika Županijskog odbora HBŽ
Osporite sramotnu kandidaturu dr. Krište u Senat Sveučilišta jer je neozbiljna
Predsjedništvo ima dužnost i obvezu zaštititi Predsjednika od niskih  unutarstranačkih udaraca, kako bi rasterećen vodio državničku politiku.
Svaki pojedinačni član Predsjedništva je dužan preuzeti dio odgovornosti, biti u medijskom okružju, sa pravovremenim reagiranjem na sve događaje, a posebno iskusna garda  nositelja dugogodišnjih pozicija i dužnosti.
Unutarstranački dužnosnici nikako ne bi trebali nijemo (bez teksta) promatrati političku scenu, kao da ih se ne tiče, a narod zna koliko visoke plaće i mnoge druge pogodnosti ostvaruju samo zato što su ih izabrali.
Budite odgovorni i transparentni.
Narod toliko očekuje od vas.
Dužni ste mu vratiti temelj obrane hrvatskoga naroda a to je ZAJEDNIŠTVO
I jedinstvo politike HDZa
 ANALITICKI TIM / VODITELJ TIMA
MLADEN LJUBIC VAJTA