Home Kultura Predsjednik Čović u Odžaku – Unaprijediti i proširiti sve infrastrukturne projekate na...

Predsjednik Čović u Odžaku – Unaprijediti i proširiti sve infrastrukturne projekate na području Odžaka

522
0

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović prilikom današnje posjete Županiji Posavskoj, sastao se s novoizabranom načelnicom općine Odžak, Nadom Ćulap a zatim i sa stranačkim dužnosnicima i Općinskim odborom HDZ-a BiH Odžak.

Na sastanku sa predsjednikom Čovićem nazočilo je predsjedništvo Općinskog odbora HDZ-a BiH na čelu s predsjednikom Ilijom Ilićem, načelnica općine Nada Ćulap, te ministri u Vladi Županije Posavske.

Sve buduće aktivnosti moraju biti usmjerene na razvojne i infrastrukturne projekte, istaknuto je na sastanku.

Predsjednik Općinskog odbora HDZ-a BiH Odžak i izaslanik u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH Ilija Ilić izvjestio je predsjednika Čovića o rezultatu lokalnih izbora kao i drugim stranačkim aktivnostima. Također, govoreno je o stanju u općini, aktualnim projektima, gospodarstvu, kao i suradnji sa višim razinama vlasti. Ilić je istaknuo i dobru suradnju sa svim stranačkim dužnosnicima izvršne i zakonodavne vlasti viših razina prilikom apliciranja te provedbe određenih projekata na području općine Odžak.

Predsjednik Čović je čestitao na postignutom rezultatu, izrazio očekivanje da će ubrzo doći do formiranja kvalitetne većine u općinskom vijeću kako bi se krenulo u realizaciju izbornog programa i svih obećanja iz predizborne kampanje. Sve kvalitetne projekte pratit ćemo s našim dužnosnicima, potpora neće izostati sa županijske, federalne ni državne razine, naglasio je dr. Čović, uz iskazanu potporu svim predviđenim aktivnostima.

Previous articlePredsjednik Čović posjetio Odžak i razgovarao s novoizabranom načelnicom Nadom Ćulap
Next articleMUP HNŽ POTVRDIO: Istražujemo navode o izbornim prijevarama