Home Kultura Predsjednik dr. Čović i ministar MVEP-a RH u Tomislavgradu: Jasni ciljevi i...

Predsjednik dr. Čović i ministar MVEP-a RH u Tomislavgradu: Jasni ciljevi i zdrave strateške ambicije stvaraju preduvjete rasta Tomislavgrada u svakom segmentu

526
0

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović i ministar MVEP-a RH Gordan Grlić Radman posjetili su Tomislavgrad i održali sastanak s povjerenstvom za OO HDZ BiH i kandidatom za načelnika Jozom Bagarićem.
Na sastanku se razgovaralo o uključivanju viših razina vlasti u strateške projekte u općini Tomislavgrad te direktnoj suradnji s institucijama Republike Hrvatske. S obzirom na teritorijalni položaj Tomislavgrada, prekogranična suradnja otvara širok spektar mogućnosti ulaganja i direktnih investicija u ovu općinu. Uz razne sadržaje turizma, koji iz godine u godinu bilježe sve veći rast, napraviti ambiciozan dugoročan projekt koji će gospodarske mogućnosti podignuti na veću razinu, kako bi se napravila korelacija koja jamči nova radna mjesta i održiv razvoj i tehnološki napredak u najširem smislu.
Predsjednik dr. Čović izdvojio je kako predstavnici HDZ BiH u Tomislavgradu imaju njegovu punu potporu te kako za predstojeće lokalne izbore od strane svih stranačkih tijela mogu računati na svaki oblik logističke potpore za koju procijene da je potrebna.
Ministar Grlić Radman pozdravio je domaćine njegove današnje posjete, prije svega jer se radi o njegovom rodnom kraju za koji je i danas vezan. Ministar je istaknuo kako je razina suradnje i komunikacije između raznih institucija RH i političkih predstavnika iz Tomislavgrada na impozantnoj razini i da će se takvo što i u budućnosti nastaviti.
Nakon sastanka uslijedio je radni ručak predsjednika Čovića i ministra Grlić Radmana s gospodarstvenicima iz Tomislavgrada na kojem su razgovarali o zajedničkim aktivnostima i
suradnji.

HDZ BIH

Previous articleMarko Ljubić: Mali koraci velikih ljudi – Društvo novinara Herceg Bosne
Next articleDan kad su ponos i tuga zamjenili mjesta 03/11/1994