Home Kultura Predsjednik dr. Čović u Kiseljaku: Kiseljak je sad središte, a ne općina...

Predsjednik dr. Čović u Kiseljaku: Kiseljak je sad središte, a ne općina pored Sarajeva

733
0

Predsjednik HNS-a i HDZ-a dr. Dragan Čović, inače i počasni građanin Kiseljaka danas je ponovno posjetio ovu općinu, uvjerio se u napredak određenih kapitalnih projekata, upoznao s predizbornom atmosferom u Općinskom odboru HDZ-a BiH Kiseljak te kratko družio sa kandidatima ali i građanima ove općine.

“Uvijek je zadovoljstvo doći u Kiseljak i svjedočiti kontinuiranom napretku u svakom pogledu zahvaljujući upravo planskom razvoju. Tako smo i ovoga puta imali priliku posjetiti jedan egzaktan objekt koji će uskoro pokazati svoju pravu dimenziju. Kiseljak ima sav sadržaj koji jedna moderna sredina treba imati a nova zgrada doma zdravlja točnije Zdravstveno-edukacijski centar dat će jednu dodatnu dimenziju i zdravstvenoj kulturi kao jako važnoj komponenti u ukupnom osiguravanju neophodnih uvjeta da osiguranje ostanka naše mladosti na ovim prostorima. Stoga me vesele svi naredni planovi i projekti našeg načelnika u narednom mandatu. Ništa neće samo od sebe, a posebno jedan ovakav ogroman projekt i naša je obaveza sa viših razina da ga pratimo i mislim da smo to dosad dosta uspješno uspijevali” kazao je predsjednik Čović te istaknuo i razvoj prometne infrastrukture zahvaljujući kojoj, između ostaloga, dodao je, Kiseljak sve više postaje središte a ne samo općina blizu Sarajeva. Stoga mi je iznimno drago biti na usluzi našim prijateljima u Kiseljaku koji su od ove općine zaista učinili mjesto ugodno za život. Želim ih ohrabriti da nastave planirati kako bi se svi oni koji dolaze u Kiseljak i dalje imali čemu diviti.

Načelnik Mladen Mišurić-Ramljak kazao je da je Zdravstveno-edukacijski centar jedan od tri kapitalna projekta za naredno razdoblje a sve tri su u fazi realizacije. “Predsjednik je prošle godine položio kamen temeljac ove zgrade na kojoj danas stojimo i čiji radovi teku predviđenom dinamikom. Ovo će biti jedna sasvim nova dimenzija kada je u pitanju zdravlje, prvenstveno primarna zdravstvena zaštita. No pored svih drugih projekata, od infrastrukturnih  poput nove gradske prometnice s tunelom ili Zone sporta i rekreacije, ne zaboravljamo ni one skupine društva koje su u potrebi ili pak zahtijevaju posebnu brigu i pažnju. Izdvojit ću samo izgradnju senzorne sobe za potrebe Centra za edukaciju i rehabilitaciju a sve u cilju izgradnje jednog istinskog mjesta ugodnog življenja” kazao je načelnik Mišurić-Ramljak.

Previous articleIzborni Komentar ” Kad “dobro” pročitaš pa ponovi i sjeti se “Povjesti”…….
Next articleIZBORNA ŠUTNJA…….Do pobjede s Draganom Čovićem-i HDZ- BIH” U” HNS”