Home Vijesti “RANE PEKU RANE BOLE” NEMA STRUJE A KIŠA PADA”OPET ONI”

“RANE PEKU RANE BOLE” NEMA STRUJE A KIŠA PADA”OPET ONI”

1166
0
SHARE
Sve dok Thompson, kao ilegalac, mora biti prošvercan na pozornicu, Hrvatska nije pobijedila u Domovinskom Ratu.
I ne samo to, nego je sramota od HRT-a, koja je prekinula uživo prijenos dok je Thompson pjevao. Tobože zbog kiše. Kao da ljudi ne bi ostali da su nastavili s programom, nakon desetak sati čekanja. Jednostavno su isključili mikrofon Thompsonu na drugoj pjesmi i prekinuli događaj.
Sramota.
Podsjetilo me to na onaj koncert Prljavaca iz 1989. godine i tada je UDBA bila protiv koncerta, ali nije imala toliko kuraže da ge prekine.
Ovi današnji UDBAŠI su beskrupulozniji i opasniji.
I onda još Dnevnik nakon koncerta i ni riječi o tom najzanimljivijem dogadaju i detalju, nego nešto lažu i palamude o tome kako su organizatori dijelili vodu žednima iz publike i sl. gluposti.
Koja je to blamaža i politička i profesionalna i ono što se zove demokratska.
Stidite se vi iz redakcije HRT-ovog Dnevnika, Vi koji se nazivate novinarima vi ste sramota struke i ovog naroda. Osobno vas dosta poznajem i znam da ovakvo hrvatsko slavlje ne ide uz vaše jugoslavenstvo i svakodnevne porcije jointova. Ali nećete dugo usprkos vašoj ideološkoj zaštitnici Plenkijevoj ministrici Nini Obuljen itd., i njenim kumovima i ‘misterima 10 posto’ od vanjske produkcije.
To je jedan od nekoliko stotina komentara  na onaj sinošnji USTAŠKI PARTI u Zagrebu.
Veliki pozdrav svima koji svoju domovinu ljube  i  dragog Boga vole iznad svega         “OVO JE STVARNO PREVIŠE “POČEO SAM BITI sritan” ZBOG sinova pobjede i nisam se radovao  ovako  Vjerujte mi od 04.05 1980 kaD je “Rajni Jozo “IZDAHNUO”