Home Vijesti SAFET NAREDIO: Kako su portal Vijesti.ba postali ultranacionalistički i antihrvatski

SAFET NAREDIO: Kako su portal Vijesti.ba postali ultranacionalistički i antihrvatski

909
0

SAFET NAREDIO: Kako su portal Vijesti.ba postali ultranacionalistički i antihrvatski

 

Mostarski portal Vijesti.ba u vlasništvu bivšeg gradonačelnika Safeta Oručevića, glavnog megafona građanske „onako kako mi kažemo“ politike posljednjih dana intenzivno podiže takvo djelovanje na nove razine.  Uz portale Faktor.ba, koji je u vlasništvu SDA, uz Žurnal.info postali su protagonisti bosnjačke ultradesne nacionalističke politike, politike koja je isključivo antihrvatske propagande i stvaranja straha unutar bošnjačkog naroda.

Ako ostavimo po strani dva sarajevska žuta portala (Faktor.ba i Žurnal.info) začuđuje stupanj mržnje i napetosti portala Vijesti.ba koji je smješten u Mostaru. Ovaj portal tako bezobzirno i prljavo montira propagandu da vjerujemo da se crvene i pisci i urednici portala.

Sadržaj ne samo da je uvredljive nego i zapaljive prirode. Potenciranje mržnje prema Hrvatima u Gradu Mostaru, gradu koji jos vuče ratne ožiljke i gdje se na međusobnom i sveukupnom povjerenju jos treba puno raditi.

Nisu li protagonisti i vlasnici Vijesti.ba bacili rukavicu hrvatskom narodu? Žele li oni doista incidente i međunacionalne sukobe u gradu? Radikalizam koji se sije putem ovog portala opasan je i netko ce morati snositi posljedice ako ne daj Bože netko nastrada.

Taj isti Oručević ne samo da širi mržnju i netrpeljivost putem svog portal nego se silno dao na posao prikupljanja glasova Željku Komšiću želeći i na taj način obračunati se s Hrvatima. Nema sumnje da je Oručević sa svojim žutim i ultradestruktivnim portalom Vijesti.ba prešao sve granice i da je postao generator kaosa, provokacija, obmana i laži. Nažalost takvo podizanje temperature unutar jednog naroda i rad protiv drugog moze dovesti do posljedica. Je li Safet spreman doista na takvo što?

 

Previous articlePoruka zajedništva počiva u Središnjoj Bosni: HDZ BiH je najjača stranka u Uskoplju
Next articleZajedništvo u Rami: Hrvati će izabrati svoje legitimne predstavnike