Home Scena Severina na rubu suza: “Jedno dijete sam izgubila, od ovoga neću odustati”

Severina na rubu suza: “Jedno dijete sam izgubila, od ovoga neću odustati”

1971
0

Severina Kojić je sinoć u RTL Direktu prvi puta javno progovorila o borbi za skrbništvo nad svojim sinom Aleksandrom nakon što je sutkinja zagrebačkog Općinskog građanskog suda donijela privremenu mjeru prema kojoj Severina 200 dana na godinu ne smije vidjeti sina ni u vrijeme dok je s ocem s njim kontaktirati.

– Mislim da sada nije vrijeme za šutnju kao i svaka majka koja se bori za svoje dijete za skrbništvo kažem da su institucije zakazale i da nisu radile svoj posao. Ja sam stalno vodila za time da je šutnja zlato kako bih zaštitila dijete, ali sada znam da moram progovoriti kako bih zaštitila sina – kazala je Severina na pitanje zašto je odlučila javno istupiti o sporu s bivšim suprugom Milanom Popovićem.

“Prijetio da će mi zagorčati život”

– Kada sam odlučila zauvijek otići iz te veze, a poslije su mi objasnili da sam bila izložena psihičkom maltretiranju, tada mi je prijetio da će mi zagorčati život. Da će uzeti glasnogovornika i da će u medijima pričati o meni. Mislila sam da je samo ljut, ali rekao mi je da će mi oduzeti dijete i da smo u Americi da bi me zgazio – kazala je Severina te dodala kako Milan Popović “do 3 godine Aleksandrova života” sina nije “vidio 18 mjeseci”.

– Na sudu je rekao da je mislio da muškarac nije potreban sinu u toj prvoj godini života – rekla je Severina te dodala kako je Popović Aleksandra trebao nazvati i večeras, ali nije.

–  Pričati o zajedničkom roditeljstvu, a ne sudjelovati u njemu, to su dva para rukava – kazala je Severina i dodala da je ona bila “dosadna majka” i slala je Popoviću poruke jer je propustio “prvi zub i prve korake”.

  “Mojoj majci nije htio dati dijete”

– Nije stvar toga hoću li ja ostati bez djeteta, nego je stvar u tome hoće li dijete ostati bez majke – kazala je Severina te se požalila na rad Centara za socijalnu skrb.

– Kada Milan Popović u jednom trenutku nije 13 dana vratio dijete na moju adresu tada sam apelirala na Centar pa su mi rekli da sama odem po dijete. A tada sam bila u situaciji da se nisam smjela izlagati stresu jer sam išla na umjetnu oplodnju. Otišla je moja mama, ali on joj nije htio dati dijete. Morala sam razgovarati s policijom. Tek kad su mu rekli da će dignuti kaznenu prijavu protiv njega onda ga je vratio.

Naravno, zbog količine stresa sam izgubila dijete, ali ovo ne namjeravam izgubiti – kazala je Severina na rubu plača.

MP/foto:screenshot: rtl

Previous articleČilić u dramatičnom meču sredio Mullera za finale Queen’s Cluba
Next articleIz dnevnika jedne mlade: Depresija